Σέρτζιο και Εφραίμ εκτός των 22

Συνολικά 22 ποδοσφαιριστές χρησιμοποίησε ο Τόρστεν Φινκ στη χθεσινή φιλική νίκη επί της Δόξας με 2-0, όμως ανάμεσα σε αυτούς δεν ήταν οι Σέρτζιο και Εφραίμ.

Για τον πρώτο πολύ εύκολα μπορεί να αντιληφθεί κανείς γιατί δεν έπαιξε και έχει να κάνει με την πρόθεση του Γερμανού να μην τον επιβαρύνει με αχρείαστα αγωνιστικά λεπτά. Αυτή η πρόθεση φάνηκε από το πρώτο ματς με τον Ολυμπιακό, όταν ο Φινκ έκανε αλλαγή τον Σέρτζιο προς το τέλος, με αποτέλεσμα ο Πορτογάλος να "χάσει" λεπτά για πρώτη φορά στην σεζόν. Έτσι και χθες προτίμησε να μην του φορτώσει άλλη μια συμμετοχή, από την στιγμή που ξέρει ακριβώς τι μπορεί να δώσει και που ανταγωνισμός για το δεξί άκρο της άμυνας δεν υπάρχει.

Όσο για τον Γιώργο Εφραίμ, προερχόταν από τραυματισμό και μετά την μίνι-προετοιμασία που έγινε με την ευκαιρία της διακοπής, ο Φινκ προτίμησε να μην πάρει οποιοδήποτε ρίσκο. Ο διεθνής ακραίος επιθετικός εκτιμάται ότι είναι έτοιμος για την επανέναρξη των υποχρεώσεων και ειδικά το πολύ σημαντικό παιχνίδι με τη Σαλαμίνα.