Τίποτα με.... Ράφικ

Mπορεί ο Ράφικ Τζιμπούρ να έμεινε εκτός αποστολής για το σημερινό αγώνα με τον Ολυμπιακό, ωστόσο δεν αντιμετωπίζει κάτι το ανησυχητικό.

Ο Γαλλοαλγερινός επιθετικός δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή καθαρά για προληπτικούς λόγους, αφού ένιωσε μία μικρό-ενόχληση και τίποτα περισσότερο.

Η τεχνική ηγεσία θεώρησε ότι στο αποψινό παιχνίδι η ομάδα μπορεί να βρει λύσεις με άλλους παίκτες, αφού κακά τα ψέματα η διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα σε ΑΠΟΕΛ και Ολυμπιακό είναι πολύ μεγάλη.

Από την άλλη, η εκτός έδρας αναμέτρηση με αντίπαλο τη Νέα Σαλαμίνα είναι πολύ σημαντική και ως εκ τούτου ο "Τρομοκράτης" προφυλάχθηκε και θα είναι κανονικά παρών κόντρα στην ομάδα της Αμμοχώστου.

Διευκρίνηση για θέμα εισιτηρίων στο ΑΠΟΕΛ-Ολυμπιακός

Επιθυμούμε να ενημερώσουμε τους φιλάθλους  που θα προσέλθουν σήμερα στο γήπεδο για να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση ΑΠΟΕΛ- Ολυμπιακός, ότι θα λειτουργήσει  δοκιμαστικά το νέο αυτόματο ηλεκτρονικό σύστημα  ελέγχου των εισόδων του σταδίου. Αν κάποιος από τους κάτοχους διαρκείας αντιμετωπίσει πρόβλημα στον ηλεκτρονικό έλεγχο του εισιτηρίου του, δεν θα επηρεαστεί η είσοδος του στο γήπεδο.