Πολλά τα κέρδη

Το κλίμα στο ΑΠΟΕΛ είναι πολύ διαφορετικό σε σχέση με πριν την διακοπή. Όχι βέβαια γιατί κέρδισε το Ολυμπιακό αλλά για διάφορους άλλους σημαντικούς λόγους.

Καταρχήν κέρδισε χρόνο ο κόουτς. Ο Φινκ έμαθε καλύτερα την ομάδα και τους παίκτες του. Η δική του τακτική και φιλοσοφία πέρασε σε μεγάλο βαθμό... Έπειτα στον τομέα εκγύμνασης, που όπως αποδείχθηκε υπήρχε θέμα, ο νέος γυμναστής είχε την δυνατότητα να εφαρμόσει το μίνι πρόγραμμά του. Στα θετικά οι... μερικές επιστροφές όπως του Σιέρινταν, του Μπίδη, του Εφραίμ στις οποίες σύντομα θα προστεθούν και άλλες. Επίσης σημαντική και η ένταξη στην ομάδα των δύο νεοφερμένων, Λάνιγκ και Ναφίου. Παράλληλα το τελευταίο διάστημα δόθηκε ευκαιρία σε ορισμένους μικρούς οι αποίοι αποδείχθηκε πως είναι... αξιοποιήσιμοι.

Αυτή η διακοπή βοήθησε το ΑΠΟΕΛ και σε άλλους τομείς. Έσβησε την απογοήτευση που προκάλεσαν τα συνεχόμενα στραβοπατήματα. Η ψυχολογία είναι καλύτερη όχι μόνο εντός ομάδας αλλά και στις τάξεις των φιλάθλων οι οποίοι είναι σίγουροι πως η ομάδα θα βελτιωθεί, θα παίξει καλύτερα, και θα αρχίσει την αντεπίθεσή της. Πάντως τις τελευταίες μέρες έγιναν αρκετές συναντήσεις και διευθετήσεις έτσι ώστε απ΄δω και πέρα η ομάδα να έχει μεγαλύτερη υποστήριξη από τον κόσμο αλλά μόνο σε πλαίσια αθλητοπρέπειας. Αύριο στο Αμμόχωστος το πέταλο αναμένεται να είναι σχεδόν γεμάτο με τους φιλάθλους να είναι έτοιμοι να σπρώξουν την ομάδα προς τη νίκη.