Φορτσάτα για την... επιστροφή

Στο ΑΠΟΕΛ τις τελευταίες ειδικά μέρες η ομάδα... μυρίζει ομάδα. Τεχνική ηγεσία και ποδοσφαιριστές αποφασισμένοι για επιστροφή στις καλές εμφανίσεις και στις νίκες. Διοίκηση στήριγμα σε όλους στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Ο κόσμος έτοιμος για σωστή και δυναμική συμπαράσταση.

H προετοιμασία των τελευταίων ημερών ενόψει Σαλαμίνας, έστω και με τα αρκετά προβλήματα με τις απουσίες, έγινε μέσα σε πολύ καλό κλίμα. Στην βελτίωση βοήθησε η επιστροφή ορισμένων βασικών μονάδων όπως και η παρουσία δύο νέων καλών και ποιοτικών ποδοσφαιριστών.

Ο αγώνας με τους ερυθρόλευκους είναι πολύ σημαντικός από βαθμολογικής άποψης. Οι πρωταθλητές θέλουν οπωσδήποτε να επιστρέψουν στις νίκες καθώς δεν έχουν περιθώρια για νέες απώλειες. Το -3 από την κορυφή τους υποχρεώνει να ξεπεράσουν κάθε εμπόδιο και μέσω ανάκαμψης σύντομα να αντεπιτεθούν για να φθάσουν στον στόχο τους.

Αγωνιστικά ο Φρινκ θα παρουσιάσει ότι καλύτερο διαθέτει με τον συμπατριώτη του Λάνιγκ να κάνει κατά πάσα πιθανότητα ντεμπούτο με την γαλαζοκίτρινη φανέλα.