Τα... σπάει ο Τζιμπούρ!

Δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη η πορεία του Ράφικ Τζιμπούρ στην Κύπρο και στο ΑΠΟΕΛ. Ο "τρομοκράτης" το τελευταίο διάστημα είναι εξαιρετικός και έχει αναγκάσει τα Ελληνικά ΜΜΕ να ασχοληθούν μαζί.

Τελευταίο αφιέρωμα αυτό της ιστοσελίδας, sportit.gr όπου έχει ως τίτλο:

Εφτά γκολ, 14β. ο Τζιμπούρ!

Τα... σπάει με τον ΑΠΟΕΛ του οποίου είναι πρώτος σκόρερ

Το κείμενο:

Πήγε αργά στον ΑΠΟΕΛ. Τέλη Αυγούστου. Άργησε να πάρει… μπρος. Αμφισβητήθηκε. Επικρίθηκε. Ο ίδιος έκανε υπομονή. Δούλεψε. Και τους τελευταίους μήνες άρχισε να δίνει τις απαντήσεις εκεί που ξέρει καλύτερα. Μέσα στο γήπεδο αναγκάζοντας όσους τον επέκριναν να τον αποθεώσουν.

Ο Αλγερινός πρώην επιθετικός (και) του Ολυμπιακού τα… σπάει το τελευταίο διάστημα με τη φανέλα του ΑΠΟΕΛ.

Κάθε του γκολ είναι… χρυσό. Χαρίζει βαθμούς στον ΑΠΟΕΛ στη μάχη για την κατάκτηση του τίτλου. Παρότι λοιπόν πήγε αργά στην ομάδα και είχε μειονέκτημα έναντι των υπολοίπων, ο «τρομοκράτης» έχει ήδη γίνει πρώτος σκόρερ της ομάδας του με 7 γκολ τα οποία όλα είναι υπερ-πολύτιμα.

Τρία απ’ αυτά τα γκολ ήταν τα μοναδικά σε ισάριθμους αγώνες μεταξύ των οποίων και το ντέρμπι με την Ανόρθωση. Σε ένα άλλο έχει βάλει το νικητήριο ενώ έχει σκοράρει και σε δύο ισοπαλίες. Με τα 7 του γκολ έχει χαρίσει 14β. στον ΑΠΟΕΛ και μένει να δούμε πού θα φτάσει.

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ-ΜΑΤΣ-ΣΚΟΡ-ΓΚΟΛ ΤΖΙΜΠΟΥΡ
6/10 Οθέλλος Αθηαίνου-ΑΠΟΕΛ 1-2 (85′ το νικητήριο)
26/10 ΑΠΟΕΛ-Ν.Σαλαμίνα 1-0 (26′)
5/12 Ανόρθωση-ΑΠΟΕΛ 0-1 (81΄)
16/12 ΑΠΟΕΛ-ΑΕΚ 4-4 (17′, 46′)
17/1 ΑΠΟΕΛ-Οθέλλος Αθηαίνου 1-1 (58′ ισοφάρισε)
31/1 Ν.Σαλαμίνα-ΑΠΟΕΛ 0-1 (5′)