“Μπορούμε να ανατρέψουμε την κατάσταση” (Ο Πάρντο στο kerkida.net)

Ο Ούργκο Πάρντο μίλησε στην κάμερα του kerkida.net για το σημερινό ντέρμπι, ενώ μας μετέφερε και τη δική του εικόνα για την φάση στο μαρκάρισμα του Καρλάο επί του Ράμος, μέσα στην περιοχή του.

Για το σημερινό παιχνίδι…

"Το πρώτο ημίχρονο είχαμε την κυριαρχία, όμως το δεύτερο νομίζω δεν μπορέσαμε να πάρουμε το πλεονέκτημα από τον αντίπαλο. Η Ομόνοια επιτίθετο συνεχώς και ίσως έπρεπε να διαβάσουμε καλύτερα αυτή την κατάσταση για να κάνουμε το 2-0. Η Ομόνοια είναι μια εξίσου καλή ομάδα και πραγματικά δεν ήταν καθόλου εύκολο το σημερινό ματς."

Για το ότι η ομάδα έπεσε στην 2η θέση…

"Ήμασταν και στο παρελθόν δεύτεροι και ανεβήκαμε πρώτοι, οπότε πιστεύω πως μπορούμε να ανατρέψουμε την κατάσταση. Δεν μας νοιάζει τι λένε οι άλλοι, εμείς το πιστεύουμε. Από αύριο είναι μια άλλη μέρα για αυτό θα πάμε στην προπόνηση και θα αρχίσουμε δουλειά."

Για το πόσο οι τραυματισμοί επηρεάζουν το ΑΠΟΕΛ….

"Είμαστε μια μεγάλη ομάδα, δεν μπορούμε να μιλάμε για απουσίες. Έχουμε μεγάλο ρόστερ, με πολύ καλούς παίχτες που μπορούν να πάρουν τη θέση των τραυματιών. Όποιός μπαίνει στον αγώνα είναι υποχρεωμένος να παίζει το ίδιο καλά και καλύτερα απ' αυτόν που αντικατέστησε."

Για το τι είδε ο ίδιος στην επίμαχη φάση του Καρλάο με τον Ράμος…

"Βλέπω πολύ καθαρά στο γήπεδο, όμως προτιμώ να κρίνει ο καθένας τι έγινε από την τηλεόραση. Πάντως ο Καρλάο κτύπησε την μπάλα, αν η άλλη ομάδα διαμαρτύρεται, τι μπορώ να πω εγώ; Έτσι είναι το ποδόσφαιρο, κάποιες αποφάσεις μπορεί να είναι υπέρ σου και κάποιες κατά. Εγώ μπορώ να σας πω με σιγουριά πως ο αμυντικός άγγιξε την μπάλα πριν τον ποδοσφαιριστή της Ομόνοιας."