Aν ο.... Ooo Sheridan!

Mπορεί το αποτέλεσμα του ντέρμπι με την Ομόνοια, βάσει και της εικόνας του αγώνα να μην είναι άσχημο, όπως επεσήμανε ο Φινκ, εάν αναλογιστεί κανείς ότι το ΑΠΟΕΛ πήρε και τη νίκη στο ντέρμπι με τον Απόλλωνα την προηγούμενη αγωνιστική, όμως ο κόσμος των "γαλαζοκιτρίνων" πικράθηκε, γιατί εάν άντεχε η ομάδα του ακόμα δέκα λεπτά θα είχε πάρει ένα ακόμα σπουδαίο τρίποντο.

Οι φίλοι της ομάδας έμειναν ικανοποιημένοι από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών στα πρώτα 35-40 λεπτά και στα τελευταία 10, όμως κάτι που δεν άρεσε -πέραν από το "Χ"- ήταν η μη χρησιμοποίηση του Σέρινταν για ακόμα ένα παιχνίδι.

Ένας ποδοσφαιριστής που ήταν ο βασικός πρωταγωνιστής του τρεπλ που κατέκτησε το ΑΠΟΕΛ την περασμένη ποδοσφαιρική περίοδο.

Η κοινή γνώμη εντόπισε χθες πως ο Οοο Σέρινταν θα ήταν ιδιαίτερα χρήσιμος για ένα τέτοιο ματς, αφού ο Ιρλανδός έχει αποδείξει στη μέχρι τώρα θητεία του πως μπορεί να βοηθήσει σε πολλούς τομείς τους "γαλαζοκίτρινους".

Βέβαια, η απουσία του από τους αγωνιστικούς χώρους λόγω τραυματισμού συνέπεσε με την έλευση του Γερμανού τεχνικού, ο οποίος ίσως να μην είχε την ευκαιρία να γνωρίσει καλύτερα τις αρετές και τις τεράστιες δυνατότητες του Σέρινταν.

Όσον αφορά τις κινήσεις που έγιναν τελικά από τον πάγκο, οι αλλαγές στο 52΄ ήταν με ρίσκο και ειδικότερα αυτή του Καρλάο, αφού δεν υπήρχε "καθαρόαιμο" στόπερ στον πάγκο.

Από την άλλη, όμως, ο Τόρστεν Φινκ είχε τη δικαιολογία να προστατέψει τον παίκτη του, ο οποίος είχε ήδη παρατηρηθεί με κίτρινη κάρτα.