Δωρεά στο Μακάρειο νοσοκομείο

Για την παράδοση μηχανήματος στο Μακάρειο νοσοκομείο ενημερώνει η διοίκηση του ΑΠΟΕΛ μέσω ανακοίνωσης που υπόσχεται πως θα ακολουθήσουν ανάλογες ενέργειες...

Αναλυτικά:

"Η επίσημη παράδοση της εξειδικεύμενης οθόνης (monitor) με τεχνική ονομασία «spacelabs 91390 qube compact monitor» πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή από την διοίκηση της εταιρείας ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ "ΔΗΜΟΣΙΑ" ΛΤΔ.

Την παράδοσε στην Χριστίνα Καραολή, Διευθύντρια του τμήματος Νεογνών του Μακαρείου Νοσοκομείου πραγματοποίησε ο πρόεδρος της εταιρείας Πρόδρομος Πετρίδης, στην παρουσία και του τερματοφύλακα της ομάδας μας, Διονύση Χιώτη.

Η κ. Καραολή ευχαρίστησε μέσω του προέδρου, τον ΑΠΟΕΛ, για την αγορά και προσφορά του συγκεκριμένου μηχανήματος, το οποίο όπως ανέφερε, αποτελεί μια τεχνική βοήθεια ζωτικής σημασίας στην προσπάθεια τους για διάγνωση και θεραπεία στα προβλήματα πρώιμων νεογνών ή νεογνών που έχουν διαγνωστεί με διάφορες παθήσεις.

Ο κ. Πετρίδης ανέφερε ότι ο ΑΠΟΕΛ νιώθει υποχρέωση να προσφέρει προς την κοινωνία και η απόφαση να γίνει η δωρέα είναι μια ενέργεια που έγινε άμεσα αποδεκτή από σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας. Αυτές οι ενέργειες θα συνεχιστούν και στο μέλλον.

Το συγκεκριμένο μηχάνημα θα αποτελέσει δωρεά του ΑΠΟΕΛ προς το Μακάρειο Νοσοκομείο. Η δωρεά αποσκοπεί στην ενίσχυση του τμήματος Νεογνών του Νοσοκομείου και γίνεται στο πλαίσιο της κοινωνικής μας προσφοράς ως ποδοσφαιρική εταιρεία".