"Περίεργο το 0-0"

Αρκετά ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ομάδας του απέναντι στην Ανόρθωση ήταν ο Τόρστεν Φινκ στην δημοσιογραφική διάσκεψη.

Ο τεχνικός του ΑΠΟΕΛ είπε πως: "Είδα και από τις δυο ομάδες ένα πολύ καλό παιχνίδι από πλευράς τακτικής. Στο πρώτο μέρος είχαμε πολύ εύκολα λάθος πάσες και με αυτό τον τρόπο βάλαμε τον αντίπαλο στο παιχνίδι. Προσπαθήσαμε να πιέσουμε και αυτός ήταν ο στόχος μας γιατί ξέραμε πως η Ανόρθωση είναι μια πολύ καλή ομάδα όταν έχει κατοχή. Έτσι δημιουργήσαμε δυο πολύ καλές ευκαρίες ενώ στο δεύτερο μέρος βγήκαμε ακόμα πιο ψηλά, πιέσαμε και μας βγήκε καλά το παιχνίδι. Θα ήταν καλό βέβαια να είχαμε σκοράρει και να κερδίζαμε. Είναι περίεργο το 0-0 αλλά πιστεύω στην ομάδα μου για την πρόκριση. Έχουμε τα επόμενα ματς πάλι με την Ανόρθωση και ειδικά το Σάββατο είναι πολύ σημαντικό και είναι προτεραιότητα. Σήμερα από το πρώτο ημίχρονο κερδίσαμε αρκετή αυτοπεποίθηση ώστε να μπορούμε να αντιμετωπίσουμε το επόμενο παιχνίδι. Δεν είμαι ευχαριστημένος που δεν κερδίσαμε.

Για τους τραυματισμούς: "Δεν γνωρίζω αν ο Ούρκο Πάρντο θα μπορέσει να παίξει το Σάββατο ενώ Νάφιου και Γκόμες αντιμετώπισαν μυϊκούς τραυματισμούς γι' αυτό δεν μπορούσαμε τακτικά να κάνουμε τις κινήσεις που θέλαμε".

Σε ερώτηση για το ποσοστό πρόκρισης: "Έχουμε βάθος στην ομάδα και νομίζω έχουμε πολύ καλές πιθανότητες να προκριθούμε".