"Σταθείτε ασπίδα, όχι στις προκλήσεις"

Η διοίκηση του Σωματείου ΑΠΟΕΛ καλεί τον κόσμο της ομάδας να σταθεί ασπίδα και να είναι στο πλευρό των καλαθοσφαιριστών στα επόμενα παιχνίδια αλλά και να αποφύγει ενδεχόμενες προκλήσεις που ίσως να υπάρξουν.

Η ανακοίνωση:

"Ο Αθλητικός Ποδοσφαιρικός Όμιλος Ελλήνων Λευκωσίας ενημερώνει τους φίλους του Σωματείου μας πως στην συνεδρία της η Δικαστική Επιτροπή της Κυπριακής Ομοσπονδίας Καλαθόσφαιρας (26/3) τιμώρησε την ομάδα μας  με βαρύ χρηματικό πρόστιμο καθώς επίσης και με 1 αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών με αναστολή για τις κατηγορίες που είχε εναντίον της στον 1ο ημιτελικό με αντίπαλο την ΕΘΑ.

Η δυναμική της έδρας μας είναι τεράστια, το γνωρίζουν όλοι οι αντίπαλοι μας οι οποίοι έρχονται στο Λευκόθεο να αγωνιστούν και θα πρέπει να την προστατεύσουμε εάν θέλουμε να κατακτήσουμε τον 12ο τίτλο πρωταθλήματος.

Προτρέπουμε τον κόσμο μας όπως σταθεί ασπίδα προστασίας προς την ομάδα μας για να μην αναγκαστούμε στους επόμενους κρίσιμους αγώνες μας οι οποίοι θα καθορίσουν την πορεία μας προς τον τίτλο να χάσουμε το μεγαλύτερο και πιο σημαντικό μας πλεονέκτημα που είναι ο 6ος μας παίκτης.

Καλούμε επίσης τον κόσμο μας να μην αντιδράσει σε τυχόν προκλήσεις που ενδεχομένως να υπάρξουν κυρίως στους εντός έδρας αγώνες μας ώστε να γίνει εφικτός ο μεγάλος μας στόχος που δεν είναι άλλος από το back 2 back!!"