Γιορτάζει... και περιμένει

Από το τέλος Δεκεμβρίου όταν είχε παίξει το τελευταίο του παιχνίδι κόντρα στον Ερμή, ο Στάθης Αλωνεύτης περίμενε υπομονετικά μέχρι να ξεπεράσει το πρόβλημα που τον ταλαιπώρησε και να μπορέσει ξανά να βοηθήσει το ΑΠΟΕΛ.

Τρεις μήνες και... κάτι μετά, ο διεθνής μεσοεπιθετικός είναι έτοιμος να επιστρέψει στην αγωνιστική του δράση και αυτός είναι ακόμα ένας πολύ καλός λόγος για να "γιορτάζει" σήμερα που έχει τα 32α γενέθλιά του.

Ο γεννημένος στις 29 Μαρτίου 1983 Αλωνεύτης, πρόλαβε φέτος να δώσει πολύ λίγα στην ομάδα του, αφού ο τραυματισμός δεν τον άφησε να κάνει αυτά που μπορεί. Στο πρωτάθλημα κατέγραψε 10 συμμετοχές (4 βασικός, 6 αλλαγή) και σκόραρε και ένα γκολ στο ντέρμπι με την Ανόρθωση. Στην Ευρώπη έπαιξε σε 6 παιχνίδια (3 βασικός, 3 αλλαγή) και επίσης σκόραρε μια φορά, στον επαναληπτικό με την AaB ενώ είχε συμμετοχή και στο Σούπερ Καπ ως αλλαγή.

Συνολικά... 17 ματς και δυο γκολ για τον Στάθη. Αριθμοί που σαφώς και δεν πάνε σε συνάρτηση με όσα θα μπορούσε να δώσει. Πλέον, όμως, είναι έτοιμος και θα αποτελέσει ακόμα ένα μεγάλο όπλο στις επιλογές του Τόρστεν Φινκ, στο πιο κρίσιμο σημείο της σεζόν.