Για ένα ημίχρονο ο Ρίσε στο Άνφιλντ (vids/φώτος)

Πολλά αστέρια του παγκοσμίου ποδοσφαίρου - εν ενεργεία και παλαίμαχοι - πρόσφεραν θέαμα και τέσσερα γκολ στο φιλανθρωπικό φιλικό του Στήβεν Τζέραρντ στο "Άνφιλντ", το απόγευμα της Κυριακής. Ο Τζον Άρνε Ρίσε ήταν βασικός και έπαιξε στο πρώτο ημίχρονο. Φοβερή ατμόσφαιρα στο γήπεδο της Λίβερπουλ, που ήταν κατάμεστο αφού διατέθηκαν 44903 εισιτήρια...

H ομάδα του μπακ του ΑΠΟΕΛ ξεκίνησε καλύτερα και ο ίδιος στο 7' μπήκε στην περιοχή αλλά τον πρόλαβε ο Κέλι πριν σουτάρει, ενώ ο Μπαλοτέλι στο επόμενο λεπτό έκανε το 0-1 για την ομάδα του Κάραχερ. Ο Ιταλός στο 22' κατέγραψε και ασίστ αφού έδωσε στον Ντρογκμπά που πέρασε και τον Jones και πλάσαρε για το 0-2.

Mε την σειρά του ο Τζέραρντ "απάντησε" για την ομάδα του στο 32' με γκολ από πέναλτι, το οποίο κέρδισε ο Σινκλέρ ενώ προηγουμένως ο Ρίσε δοκίμασε με φάουλ το πόδι του αλλά δεν είχε αποτέλεσμα. Ο μπακ του ΑΠΟΕΛ έμεινε στον πάγκο με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, όταν και έγιναν πολλές αλλαγές από τις δυο ομάδες.

Το ανοικτό παιχνίδι και το θέαμα συνεχίστηκε και στο δεύτερο ημίχρονο, με τον Σουάρεζ να κερδίζει πέναλτι από τον Κάραχερ στο 68' και τον Τζέραρντ να ισοφαρίζει 2-2 με άλλο ένα γκολ από τα έντεκα βήματα.

Steven Gerrard team: Jones (78' Vigouroux), Johnson, A. Gerrard (46' Dann), Terry (46' Williams), Riise (46' Warnock), S. Gerrard (81' Teixeira), Alonso, Nolan (46' Adam), Babel, Sinclair (46' Torres), Henry (46' Suarez )

Jamie Carragher team: Reina (60' Gulacsi), Flanagan (32' Moreno), Carragher, Kelly, Arbeloa (46' Clichy), Lucas (72' Maguire), Shelvey, Kewell (46' Garcia), Downing (46' Bellamy), Drogba (46' Borini), Balotelli