"Απόλαυσα τον "Κάρα" γιατί εξακολουθεί να τραβάει και να κλωτσάει"

Δηλώσεις στο liverpoolfc.com έκανε ο Τζον Άρνε Ρίισε, με αφορμή τη συμμετοχή του στο φιλανθρωπικό φιλικό του Στήβεν Τζέραρντ στο "Άνφιλντ".

Τι είπε ο Νορβηγός άσος του ΑΠΟΕΛ:

"Έχουν περάσει 7-8 χρόνια από την τελευταία φορά που έπαιξα εδώ και οι φίλαθλοι εξακολουθούν να τραγουδούν αυτό το σύνθημα (ένα που αναφέρεται στον ίδιο). Πρέπει να γνωρίζουν ότι αυτό σημαίνει πολλά για εμένα και για όλους τους παίκτες, όταν τραγουδούν γι' αυτούς συνθήματα. Είμαι πολύ ευνγώμων και νιώθω ιδιαίτερη τιμή".

"Ανυπομονούσα γι' αυτό εδώ και μερικές εβδομάδες και τώρα που συναντήθηκα με όλους τους ποδοσφαιριστές νωρίτερα στο ξενοδοχείο ήταν κάτι το απίστευτο. Μερικοί πολύ σπουδαίοι πρώην συμπαίκτες και αντίπαλοι, έτσι ήταν ωραίο που επέστρεψα".

"Απόλαυσα την εμφάνιση του Κάραγκερ, γιατί εξακολουθεί να τραβάει και να κλωτσάει ακόμα και τώρα που σταμάτησε το ποδόσφαιρο".

"Πιστεύαμε ότι θα ήταν ένα εύκολο απόγευμα, αλλά η ομάδα του Κάραγκερ πραγματικά ήθελε να παίξει, έτσι ήταν ένα δύσκολο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο, νομίζω ότι ήμασταν καλύτεροι ως ομάδα και ως εκ τούτου η ισοπαλία είναι δίκαιο αποτέλεσμα".

"Είναι απίστευτο να βλέπεις αυτούς τους παίκτες που ήρθαν για να υποστηρίξουν αυτή την εκδήλωση. Σημαίνει ότι οι παίκτες πραγματικά νοιάζονται γι' αυτό και ελπίζω ότι κάναμε καλή δουλειά".