Πέντε ευρώ, τρία ματς!

Ο Αθλητικός Ποδοσφαιρικός Όμιλος Ελλήνων Λευκωσίας ανακοινώνει πως μετά από απόφαση του Δ.Σ. η εισφορά εισόδου στους εντός έδρας αγώνες καλαθόσφαιρας (ΕΘΑ, 17:30)  και φούτσαλ (Ε.Ν.Παραλιμνίου, 20:30) που είναι ορισμένοι για την Πέμπτη 2 Απριλίου στο Λευκόθεο έχει καθοριστεί στα 5 ευρώ και για τα δύο παιχνίδια.
Παράλληλα στον 1ο ημιτελικό κυπέλλου πετόσφαιρας ΑΠΟΕΛ – Ανόρθωση (Λευκόθεο) που είναι ορισμένος για την Παρασκευή 3 Απριλίου (19:30) η είσοδος θα είναι Δωρεάν.
Καλούμε τον κόσμο μας όπως δώσει μαζικά το παρών τους στους τρεις πολύ σημαντικούς αγώνες των ομάδων μας οι οποίοι θα καθορίσουν σε  πολύ μεγάλο βαθμό τους στόχους των τμημάτων μας.
Η δύναμη της ομάδας μας αντλείται από τον μεγάλο κόσμο του ΑΠΟΕΛ ο οποίος απέδειξε ουκ ολίγες φορές πως αποτελεί το μεγάλο πλεονέκτημα μας κυρίως όταν αγωνιζόμαστε στο Λευκόθεο.
Η παρουσία όλων μας κρίνεται αναγκαία αφού στην καλαθόσφαιρα με νίκη επί της ΕΘΑ θα προκριθούμε για 3η σεζόν στον μεγάλο τελικό πρωταθλήματος, στο φούτσαλ με νίκη επί της Ε.Ν.Παραλιμνίου θα παραμείνουμε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα και τέλος στην πετόσφαιρα θα μπορέσουμε να βάλουμε τις βάσεις για πρόκριση στον μεγάλο τελικό του κυπέλλου.
Στηρίζουμε ΟΛΑ μας τα τμήματα. Όλοι Λευκόθεο!!