"Θυμίζω τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ..." (δηλώσεις Οκκά)

Ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ομάδας του κυρίως στο πρώτο ημίχρονο, δήλωσε ο Τόρστεν Φινκ μετά την άνετη επικράτηση επί του Ερμή...

Ο τεχνικός του ΑΠΟΕΛ επεσήμανε: "Η ομάδα εφάρμοσε αυτά που δουλέψαμε και επιστρέψαμε στην κορυφή μετά από καιρό. Ξέρω ότι στο δεύτερο ημίχρονο δεν ήμασταν αυτό που θέλαμε. Κρατήσαμε δυνάμεις γιατί είχαμε και κούραση με τους συνεχόμενους αγώνες όμως εγώ θα ήθελα να συνεχίζαμε καλά μέχρι το τέλος και να σκοράρουμε περισσότερα γκολ. Τώρα βλέπουμε την Ομόνοια. Πήραμε ένα καλό αποτέλεσμα στον πρώτο αγώνα, χρειάζεται όμως προσοχή. Θυμίζω τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ Μίλαν-Λίβερπουλ το 2005 όταν η Μίλαν προηγήθηκε με 3-0 και τελικά έχασε το τρόπαιο".

Από την άλλη, ο Γιάννης Οκκάς ανέφερε: "Ήρθαμε να παίξουμε και να βάλουμε κάποια παιδιά που δεν αγωνίστηκαν και κάποιους νεαρούς που είχαν λίγο χρόνο συμμετοχής. Προσπαθήσαμε, όμως δυστυχώς το ΑΠΟΕΛ ήταν καλύτερο. Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια, όχι όμως και από την ήττα. Πρέπει να κρατήσουμε μέχρι το τέλος μια καλή εικόνα, δουλεύοντας σκληρά στις προπονήσεις".