"Να μην αφήσουμε τις θυσίες μας να χαθούν"

Με επιστολή μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα του Απόλλωνα, ο Νίκος Κίρζης αναφέρεται σε όσα έγιναν μετά τον αγώνα με τον Ερμή και καλεί όλους τους φίλους της ομάδας σε ενότητα.

Ο πρόεδρος του Απόλλωνα αναφέρει...

"Φίλες και Φίλοι του Απόλλωνα,

Με αφορμή τα όσα θλιβερά διαδραματίστηκαν αμέσως μετά το τέλος του ποδοσφαιρικού αγώνα με αντίπαλο τον Ερμή, θα ήθελα στείλω μήνυμα ενότητας, το οποίο θα πρέπει να διακατέχει την μεγάλη οικογένεια του Απόλλωνα Λεμεσού, όσο ποτέ άλλοτε, στην προσπάθεια που καταβάλουμε όλοι μαζί για κατάκτηση του πρωταθλήματος.
 
Στιγμές έντασης και προστριβής είναι σύνηθες φαινόμενο στο χώρο του ποδοσφαίρου, παρά το γεγονός ότι όλοι συμφωνούμε πως θα πρέπει να αποφεύγονται. Πραγματικά πιστεύω πως θα πρέπει αυτές τις όντως ιδιαίτερες στιγμές, να πρυτανεύσει ενότητα και η ομοψυχία όλων για να πετύχουμε τον μεγάλο μας στόχο που είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος, στον οποίο πιστεύουμε ακόμη περισσότερο και η εξύψωση της μεγάλης ιδέας του Απόλλωνα μας.
 
Οι θυσίες και οι κόποι τριών χρόνων που κάναμε όλοι μαζί, μηδενός εξαιρουμένου, για να μεγαλώσουμε το οικοδόμημα που λέγεται Απόλλωνας δεν θα πρέπει σε καμία απολύτως περίπτωση να αφήσουμε να χαθούν.
 
Διατρανώνω την αποφασιστικότητα όλων, Διοίκησης, τεχνικής ηγεσίας και των ποδοσφαιριστών και σας καλώ να προχωρήσουμε με ομοψυχία, δυναμισμό και αποφασιστικότητα για να εκπληρώσουμε το στόχο μας. Απομένουν τέσσερις ακόμη τελικοί, στους οποίους όλοι θα πρέπει να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό στην προσπάθεια που καταβάλουμε για κατάκτηση του πρωταθλήματος. Η συμπαράσταση και η αποφασιστικότητα του κόσμου του Απόλλωνα, θα είναι αποφασιστικής σημασίας και θα πρέπει να γίνουν ασπίδα και ελπίδα για την Ομάδα μας, στην προσπάθεια για την εκπλήρωση του στόχου που θέσαμε.
 
Με εκτίμηση,
 
Νίκος Κίρζης
Πρόεδρος Απόλλων Λεμεσού".