Ξεσηκωμός και συσπείρωση

Τα συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα και ειδικά το τελευταίο με τον Ερμή όπου όλοι πίστευαν ότι η ομάδα θα επέστρεφε στις νίκες, ήταν λογικό και αναμενόμενο να σκορπίσουν την απογοήτευση στις τάξεις των οπαδών του Απόλλωνα.

Όμως το γεγονός ότι εξακολουθεί να είναι ζωντανός στο κυνήγι του τίτλου όντας μόλις στο πλην δυο από το ΑΠΟΕΛ, είναι θετικό έτσι ο κόσμος της ομάδας έχει αρχίσει να ξεσηκώνεται ενόψει ΓΣΖ.

Το πρώτο 24ωρο μετά το Σάββατο ήταν δύσκολο για όλους στην ομάδα, όμως τις τελευταίες ώρες το κλίμα αλλάζει προς το θετικό και παρατηρείται ξεσηκωμός όπως διαπιστώνουμε μέσα και από τις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης, όπου Απολλωνίστες που συνήθως δεν πάνε σε εκτός έδρας παιχνίδια, εκφράζουν την πρόθεσής τους να είναι στο πλευρό της ομάδας κόντρα στην ΑΕΚ.

Η συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου εξακολουθεί να πιστεύει στην κατάκτηση του τίτλου, δεν χάνει την πίστη του στην ομάδα και θα είναι στο πλευρό της σε αυτά τα τελευταία παιχνίδια.

Θεωρείται δεδομένο ότι το απόγευμα του Σαββάτου οι παίκτες του Τον Κάανεν θα έχουν στο πλευρό τους αρκετό κόσμο και ενδεχομένως να γίνει και ρεκόρ προσέλευσης για τους φίλους του Απόλλωνα σε εκτός έδρας παιχνίδι φέτος.