Η κατάσταση στον Απόλλωνα...

Είναι πλέον άξιο απορίας πως μια ομάδα με τις δυνατότητες και τον κόσμο του Απόλλωνα καταφέρνει εδώ και δύο περίπου μήνες να παρουσιάζει το πρόσωπο που βλέπουμε στα γήπεδα απογοητεύοντας όχι μόνο τους φίλους αλλά και όλους τους ανθρώπους που ασχολούνται με αυτό που ονομάζουμε ποδόσφαιρο, χωρίς μάλιστα η κατάντια αυτή γιατί περί κατάντιας πρόκειται να έχει σταματημό. Αγωνιστική με αγωνιστική οι απανταχού ''ειδικοί'' μάχονται να βρουν αιτίες και αφορμές στην κατηφόρα της λεμεσιανής ομάδας χωρίς ωστόσο τα συμπεράσματα που βγάζουν να έχουν εξήγηση και λογική.

Ο πιο πάνω πρόλογος φαίνεται ίσως υπερβολικός και τραγικός,  ας αναλογιστούν όμως οι απανταχού Απολλωνίστες ότι βρίσκονται στο όριο να βγουν τελείως χαμένοι την φετινή σεζόν. Σαφώς και το πρωτάθλημα δεν έχει χαθεί ωστόσο βαρεθήκαμε αγαπητοί φίλοι να ακούμε τους εκπροσώπους της ομάδας κάθε αγωνιστική να προσπαθούν να μαζέψουν τα ασυμμάζευτα. Που αλήθεια πήγε η αυτοπεποίθηση, το θάρρος και το θράσος που διακατέχει την ομάδα, η πίστη και ο τσαμπουκάς? Οι ποδοσφαιριστές όχι απλώς πληρώνονται κανονικά στην ώρα τους, όχι απλώς απολαμβάνουν ανέσεις με πισίνες και υδρομασάζ αλλά αντιπροσωπεύουν μια ολόκληρη ιστορία. Αν οι ίδιοι δεν θέλουν να το καταλάβουν τότε ήρθε η ώρα ο κόσμος να αναλάβει τα ηνία του σωματείου.

Γλώσσα σκληρή χρησιμοποιείται πλέον από φίλους και μη των γαλάζιων. Είναι βρε παιδί μου και θέμα εγωισμού και αξιοπρέπειας. Βεβαίως και το να ηττηθείς είναι μέσα στο παιχνίδι, φυσικά και η απογοήτευση έχει θέση στο άθλημα αυτό αλλά πλέον το πράγμα έχει ξεφύγει. Σε τέτοιες περιπτώσεις χρειάζεται υπομονή και επιμονή. Τίποτα δεν έχει χαθεί πρέπει οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές πρωτίστως να πιστέψουν στον εαυτό τους. Πεισμώστε και αποδείξετε ότι οι μεγάλοι αθλητές είναι για τους μεγάλους αγώνες. Δεν γίνεται ο Σανγκόι, ο Παπουλής και τόσοι άλλοι να ξέχασαν το ποδόσφαιρο εν μια νυχτί.

Φίλαθλε του Απόλλωνα μην τα παρατήσεις, τώρα είναι η πιο μεγάλη ώρα. Γιώργο, Γκαστόν, Άμπραχαμ ήρθε η στιγμή που κάποιος μεγάλος γίνεται ακόμα μεγαλύτερος και κατατάσσεται στο πάνθεον των πρωταθλητών. Είναι κρίμα ότι με κόπο αποκτήθηκε να χαθεί για λόγους άγχους και πίεσης. Εάν το παλέψετε και χάσετε δεν θα σας κατηγορήσει κανείς εάν όμως ηττηθείτε προτού το παιχνίδι παιχτεί στο γήπεδο, τότε φοβάμαι όλοι θα σας κράξουν.