Μήνυμα τίτλου από τον Κεντρικό (Τι είπε ο Μερκής/Φώτος)

Το μήνυμα για ενότητα και συσπείρωση έχει σταλεί από όλους στον Απόλλωνα, ποδοσφαιριστές, τεχνική ηγεσία, διοίκηση και κόσμο.

Μάλιστα, σήμερα το απόγευμα αντιπροσωπεία των ποδοσφαιριστών της Λεμεσιανής ομάδας βρέθηκε στο οίκημα του κεντρικού συνδέσμου του ΠΑΝΣΥΦΙ Απόλλων, προκειμένου να μιλήσει με τους οργανωμένους οπαδούς των "κυανόλευκων" και να ανταλλαγούν απόψεις ενόψει της συνέχειας.

Συγκεκριμένα, οι τέσσερις αρχηγοί, Γιώργος Μερκής, Γκαστόν Σανγκόι, Ρασίντ Χαμντανί και Φώτης Παπουλής, τα είπαν με μέλη του Συνδέσμου και όλοι μαζί συμφώνησαν ότι αφήνουν πίσω τους ότι έχει προηγηθεί, κοιτάζουν μπροστά και όλοι ενωμένοι και συσπειρωμένοι θα τα δώσουν όλα για την κατάκτηση του τίτλου.

Ακολούθως, το λόγο πήρε ο Μερκής, ο οποίος απευθυνόμενος στους φιλάθλους της Λεμεσιανής ομάδας που βρέθηκαν στο οίκημα του κεντρικού συνδέσμου, ζήτησε συμπαράταση και στήριξη από τον κόσμο και να ακολουθήσουν μαζικά την ομάδα στο ΓΣΖ γι' αυτό το σημαντικό και καθοριστικό παιχνίδι με την ΑΕΚ.

Όπως τόνισε, οι παίκτες θα προσπαθήσουν, θα τα δώσουν όλα για την επιτυχία και όλοι στην ομάδα πιστεύουν ότι μπορούν να κατακτήσουν το πρωτάθλημα.

Παρά τα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζει η ομάδα με τραυματισμούς, οι οποίοι ταλαιπώρησαν κατά τη διάρκεια της σεζόν, κάτι που για αρκετούς πέρασε απαρατήρητο, το γεγονός ότι ο Απόλλωνας βρίσκεται σε τροχιά τίτλου τους επιτρέπει να ελπίζουν ότι θα μπορέσουν να κάνουν την αντεπίθεσή τους, αρχής γενομένης από τον αγώνα στη Λάρνακα.

Παράλληλα, υπήρξε η παραδοχή πως υπάρχει πίεση στην ομάδα και στους παίκτες, αλλά όπως τονίστηκε πρέπει να το αποβάλουν και να δουν μόνο μπροστά και πώς θα κατακτήσουν αυτό το πρωτάθλημα.

Γι' αυτό το λόγο, ο αρχηγός της Λεμεσιανής ομάδας ζήτησε από τον κόσμο που θα ταξιδέψει για το ΓΣΖ να στηρίζει συνέχεια τους ποδοσφαιριστές και την τεχνική ηγεσία και αν κατά τη διάρκεια του αγώνα με την ΑΕΚ... στραβώσει κάτι να μην τα παρατήσουν. 

** Στο κεντρικό οίκημα του ΠΑΝΣΥΦΙ Απόλλων υπήρξε κοσμοσυρροή, με τα συνθήματα και τα τραγούδια των φίλων του Απόλλωνα να έχουν να κάνουν με την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την εμψύχωση των ποδοσφαιριστών.