Πάνε δυόμιση χρόνια...

Τα λάθη που έγιναν στο ΓΣΖ δεν αμφισβητείται πως επηρέασαν τον Απόλλωνα και συνέβαλαν στην ήττα από την ΑΕΚ, όμως επίσης πραγματικότητα είναι πως η Λεμεσιανή ομάδα δεν ανταποκρίθηκε στον απαιτούμενο βαθμό στα playoffs.

Οι "γαλάζιοι" είναι χωρίς νίκη εδώ και πέντε σερί παιχνίδια πρωταθλήματος και είναι γενικά αποδεκτό πως στους περισσότερους αγώνες στην δεύτερη φάση, δεν έβγαλαν στο γήπεδο την ποιότητα εκείνη που έδειξαν στην διάρκεια της σεζόν.

Οι πολλές και σοβαρές απουσίες λόγω τραυματισμών και καρτών σαφώς επηρέασαν και κάπως έτσι ο Απόλλωνας "τρέχει" αυτή την στιγμή το χειρότερο σερί των τελευταίων χρόνων, στο πρωτάθλημα.
Για να εντοπίσουμε πότε η Λεμεσιανή ομάδα έμεινε χωρίς νίκη για τόσα συνεχόμενα παιχνίδια, χρειάστηκε να πάμε δυόμιση χρόνια πίσω. Από τον Δεκέμβριο του 2012 μέχρι τον Φεβρουάριου του 2013, ο Απόλλωνας περίμενε εφτά συνεχόμενες αποτυχίες (Εθνικός, ΑΕΚ, ΑΕΛ, ΑΠΟΕΛ, Ανόρθωση, ΕΝΠ, Δόξα) για να πανηγυρίσει τελικά τρίποντο κόντρα στην Αλκή.

Είναι χαρακτηριστικό πως τότε ο Απόλλωνας είχε τερματίσει έκτος στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος. Τώρα καλείται αναγκαστικά να δει μπροστά παρά την δικαιολογημένη πίκρα ειδικά μετά την αναμέτρηση με την ΑΕΚ και να κερδίσει το ΑΠΟΕΛ ώστε να μπορέσει μέσα από τα τελευταία δυο ματς να διεκδικήσει ότι καλύτερο, υπό τις περιστάσεις...