Ξέχασε πότε έπαιξε για τελευταία φορά με την ίδια 11άδα

Με εξαίρεση τον Μπρούνο Βάλε, ο οποίος δεν έχει χάσει λεπτό στο φετινό πρωτάθλημα, όλοι οι υπόλοιποι δέκα ποδοσφαιριστές που αποτελούν την 11άδα του Απόλλωνα έχουν αλλάξει πολλάκις από παιχνίδι σε παιχνίδι.

Μάλιστα, για να βρει κάποιος την τελευταία φορά που η Λεμεσιανή ομάδα αγωνίστηκε με τους ίδιους έντεκα ποδοσφαιριστές για δύο σερί αγώνες τη φετινή ποδοσφαιρική περίοδο θα πρέπει να... γυρίσει αρκετά το χρόνο πίσω.

Οι πολλοί τραυματισμοί και οι εξίσου αρκετές τιμωρίες με κάρτες δεν επέτρεψαν στην τεχνική ηγεσία των "κυανόλευκων" -παλαιότερα ο Αντόνε και τώρα ο Κάανεν- να μπορέσει να παρατάξει το ίδιο σχήμα και τους ίδιους παίκτες σε διαδοχικές αναμετρήσεις, με αποτέλεσμα να επηρεάσει κι αυτό σε σημαντικό βαθμό την πορεία του Απόλλωνα.

Κάτι που είναι πολύ πιθανό να συνεχιστεί μέχρι και την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος, αφού οι τιμωρίες και οι τραυματισμοί δεν... έχουν αφήσει σε ησυχία τη Λεμεσιανή ομάδα, με όλους ωστόσο να ευελπιστούν ότι η διαφοροποίηση στα πρόσωπα δεν θα επηρεάσουν τους παίκτες κι επιτέλους θα επιστρέψουν στις νίκες.