(Αποκαλυπτικό) Προς την... έξοδο ο Γκαστόν

Δεν αποκλείεται το παιχνίδι με την Ανόρθωση να ήταν και το τελευταίο του Γκαστόν Σανγκόι με τη φανέλα του Απόλλωνα. 

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστoσελίδας μας, www.kerkida.net, ο Αργεντινός επιθετικός πιθανόν θα αποτελέσει παρελθόν, παρόλο που δεσμεύεται με συμβόλαιο και για τη νέα σεζόν.

Όπως έχουμε πληροφορηθεί, ο Γκαστόν Σανγκόι σκέφτεται αποχώρηση από την ομάδα για συγκεκριμένους προσωπικούς λόγους αλλά και γιατί είναι έντονα απογοητευμένος από όσα συμβαίνουν στο κυπριακό ποδόσφαιρο. 

Ο 30χρονος Αργεντινός άσος πρόσφερε πάρα πολλά (αγωνιστικά και οικονομικά) στον Απόλλωνα και στην δεύτερη του θητεία. Σε αυτή την αγωνιστική περίοδο έκανε μέτρια χρονιά αγωνιστικά και με πολλές τιμωρίες όμως κανείς δεν ξεχνά την προσφορά του και κυρίως πως ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής για να προκριθεί η ομάδα -για πρώτη φορά- σε όμιλο ευρωπαϊκής διοργάνωσης με τα δύο υπέροχα γκολ που σημείωσε απέναντι στη Νις τον Αύγουστο του 2013.

Πέρα των προσωπικών λόγων ο Γκαστόν Σαγκόι παρουσιάζεται απογοητευμένος για το πως αντιμετωπίστηκε η ομάδα από την διαιτησία. Στο στενό του περιβάλλον έλεγε τις τελευταίες μέρες πως κάποια πράγματα σχετικά με τον τρόπο που λειτουργεί το κυπριακό ποδόσφαιρο τον έχουν πικράνει σε μεγάλο βαθμό.
Ο Αργεντινός έλεγε επίσης για τον προκλητικό τρόπο που τον αντιμετωπίζουν οι αντίπαλοι και που τον οδηγούν σε αντιδράσεις και νεύρα. Για τον ίδιο ο Απόλλωνας άξιζε τον φετινό τίτλο και είναι άδικο που ο κόσμος της ομάδας στο τέλος δεν ένιωσε την χαρά της κατάκτησης του τίτλου.