Ο Χιούγκο... για ΑΕΛ (pic)

Τα μεταγραφικά σενάρια που τον θέλουν να βρίσκεται στο στόχαστρο της ΑΕΛ φαίνεται να διαψεύδει με μια κίνηση γεμάτη νόημα ο Χιούγκο Λόπεζ.

O Iσπανός ανέβασε το πρωί την πιο κάτω φωτογραφία στο προφίλ του στο facebook μαζί με το μήνυμά του, εκφράζοντας την περηφάνια του που είναι ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα.

"Yesterday i received too many messages asking for the same question. The last news about my possible move to AEL is ABSOLUTELY false. Once this is clear i hope to see all of you in the stadium for the last game of the seasson! ONLY APOLLON!!", έγραψε ο Λόπεζ.

(Χθες πήρα πολλά μηνύματα που με ρωτούσαν την ίδια ερώτηση. Τα τελευταία νέα αναφορικά με πιθανή μετακίνηση στην ΑΕΛ είναι ΑΠΟΛΥΤΩΣ λανθασμένα. Μιας και αυτό είναι ξεκάθαρο, ελπίζω να σας δω όλους στο στάδιο για το τελευταίο παιχνίδι της σεζόν! ΜΟΝΟ ΑΠΟΛΛΩΝ!!).

Όσον αφορά το μέλλον του στη Λεμεσιανή ομάδα, ο ίδιος με αυτή την κίνηση εκφράζει την θέλησή του να συνεχίσει. Το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται και το σκηνικό θα ξεκαθαρίσει τις επόμενες μέρες...