Οι δυο δικές του πρωτιές

Μια χρονιά που θα μπορούσε να κλείσει πολύ διαφορετικά, ολοκληρώνεται σε μερικές ώρες και ο Απόλλωνας θέλει τη νίκη επί της Ομόνοιας ώστε να εξαντλήσει τα περιθώρια για κατάληψη της προνομιούχου δεύτερης θέσης.

Η Λεμεσιανή ομάδα έχει να επιδείξει τις δικές της πρωτιές φέτος και αφενός θέλει να τις διαφυλάξει ενώ αφετέρου, όπως αναφέραμε, είναι και ο στόχος της δεύτερης θέσης.

Ο Απόλλωνας, συγκεκριμένα, έχει τις περισσότερες νίκες στο πρωτάθλημα (μαζί με Ομόνοια από 17 ενώ το ΑΠΟΕΛ έχει 16) και αν κερδίσει θα ολοκληρώσει με αυτό το στατιστικό την σεζόν. Παράλληλα, διαθέτει και την καλύτερη επίθεση με 57 γκολ (δεύτερη η ΑΕΚ με 54).

Τα στατιστικά αυτά "χάλασαν" στα playoffs όπου ο Απόλλωνας σκόραρε 8 γκολ σε 9 αγώνες δηλαδή πολύ κάτω από τον μέσο όρο του και επίσης πανηγύρισε μόλις δυο νίκες.

Είναι σχεδόν βέβαιο πως αν συνέχιζε με τα στατιστικά που είχε στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, σήμερα θα ετοιμαζόταν να πανηγυρίσει το πρωτάθλημα, όμως όπως ήρθαν τα πράγματα πρέπει να πάρει το καλύτερο που μπορεί υπό τις περιστάσεις, μέσα από την τελευταία αγωνιστική...