Το διαζύγιο και οι πιο περίεργοι τραυματισμοί (Δηλώσεις Κάανεν)

Ένα μίνι - απολογισμό της θητείας του στον Απόλλωνα πραγματοποίησε ο Τον Κάανεν, στην διάσκεψη Τύπου του αγώνα με την Ομόνοια.

Αναλυτικά: 

«Όταν μου ζήτησαν να ψηφίσω κορυφαίο προπονητή, ψήφισα Καϊάφα. Πήρε μια δύσκολη κατάσταση και είναι ακόμα εκεί. Καλή συνέχεια στην Ευρώπη. Για το παιχνίδι νομίζω ότι η τακτική να σταματήσουμε την Ομόνοια πήγε καλά. Αυτό που παραδώσαμε την κατοχή το πρώτο ημίχρονο δεν ήταν καλό. Ότι γίνει στα αποδυτήρια μένει στα αποδυτήρια αλλά τους είπα, ότι κι αν γίνει του χρόνου δεν γίνεται να τελειώσετε έτσι αυτή τη χρονιά. Αν δεν παίξετε καλό ποδόσφαιρο εντάξει, αλλά τουλάχιστον δώστε τα όλα. Το δεύτερο ημίχρονο είναι πολύ καλό. Ο Καμέλ και ο Ρασίντ φεύγουν, έτσι είμαι χαρούμενος για το δεύτερο γκολ. Είναι δύσκολο να μιλήσω για τη σεζόν γιατί έμεινα έξι εβδομάδες. Αφήνω την ανάλυση στο κλαμπ που ήταν εδώ όλη τη χρονιά. Θα σας πω 1-2 δεδομένα. Νομίζω πως στις έξι εβδομάδες που ήμουν εδώ, έδωσα στους παίκτες ένα κίνητρο. Δεν μπορούσα να κάνω κάτι μόνος μου αλλά είχαμε τρομερή ποιότητα.

Οι 4 λόγοι που ο Απόλλωνας δεν πήρε το πρωτάθλημα, παρότι ήρθαμε κοντά 4 φορές είναι πρώτα από όλα η ομάδα δεχόταν πολύ εύκολα γκολ. Και έχει ένα από τους καλύτερους τερματοφύλακες. Πολλές ευκαιρίες δεν έγιναν γκολ. Τρίτο οι πολλές κίτρινες και απουσίες .Και τέταρτο και πιο σημαντικό, οι τραυματισμοί. Πιστέψτε με είδα τους πιο περίεργους τραυματισμούς. Είχαμε 8 απουσίες σήμερα. Δεν πέτυχα και είναι γεγονός και πρέπει να σας πω την αλήθεια, τα πιο δύσκολα ματς ήταν εναντίον της Ομόνοιας. Αποφασίσαμε αμοιβαία με τον Απόλλωνα να χωρίσουμε τους δρόμους μας. Φεύγω γιατί έχω 2 επιλογές στην Ολλανδία. Ο Απόλλωνας θα ήταν φανταστική προοπτική αν με ήθελαν. Επίσης ο Απόλλων αποφάσισε να έχει νέο πρόσωπο του χρόνου».