"Εγώ φταίω..."

Στην κάμερα της Primetel μίλησε ο Πρόεδρος της Εταιρείας του Απόλλωνα Νίκος Κίρζης, μετά το τέλος του αγώνα με την Ομόνοια

Αναλυτικά:

Για το πρωτάθλημα: «Είμαστε απογοητευμένοι για την κατάληξη της σεζόν, γιατί ο στόχος δεν επιτεύχθηκε. Όλα κρέμονταν από μια κλωστή όμως η ουσία είναι πως χάθηκε το πρωτάθλημα. Οι ευθύνες ανήκουν σε όλους με πρώτα τη διοίκηση και εμένα προσωπικά».

Για το θέμα τεχνικής ηγεσίας: «Πιστεύουμε ότι πρέπει να κάνουμε μια νέα αρχή. Θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Κάανεν για αυτή τη συνεργασία που είχαμε στα έξι παιχνίδι. Θέλουμε ένα προπονητή που να μη χρειάζεται να κάνουμε αλλαγές στο μέσο της σεζόν. Κάποιον που να ξέρει τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα της ομάδας. Αυτό είναι το πιο σημαντικό».

Για το ρόστερ: «Πάρθηκαν ήδη κάποιες αποφάσεις αφού οι παίκτες αποτελούν περιουσιακό στοιχείο του Απόλλωνα, σε συνεννόηση με το τεχνικό τιμ. Δεν υπάρχει πολύ χρόνος μέχρι την Ευρώπη. Θα δούμε και με τον νέο τεχνικό τι θα προκύψει»

Για τον Γκαστόν Σανγκόι: «Ξέρω κι εγώ πως έχει συμβόλαιο. Δεν ξέρω τίποτα άλλο. Δεν έχω κάνει επίσημο ραντεβού με τον Σανγκόι. Είχαμε κάποιες συζητήσεις με το μάνατζερ του αλλά δεν έχω επίσημα κάτι. Θα μιλήσουμε μαζί του πριν φύγει για την Αργεντινή. Δεν πρόκειται από μόνοι μας να διώξουμε τον Γκαστόν από τον Απολλωνα ό,τι και να έγινε φέτος. Αυτό είναι ξεκαθαρο».

Τι έφταιξε: «Πικραθήκαμε όλοι γιατί η ομάδα μας έδωσε ελπίδες ότι θα πετυχαίναμε το στόχο. Η ομάδα δυστυχώς στα πλέι οφ υστέρησε. Πήραμε μόνο 11 βαθμούς. Όμως ο Απόλλωνας δεν κλείνει. Ο δικός μου Απόλλωνας δεν είναι ομάδα που θα τα παρατήσει. Δε βγήκαμε από το σπίτι όλο αυτό το διάστημα. Όμως αυτή η χρονιά έχει κλείσει και πρέπει να είμαστε πιο δυνατοί του χρόνου. Περιμένουμε και περισσότερο κόσμο στο γήπεδο. Δεν ήταν εισιτήρια ομάδας που πάει για πρωτάθλημα αυτά που είχαμε. Θα είμαστε ανταγωνιστικοί και του χρόνου. Παλέψαμε μέχρι το τελευταίο παιχνίδι, ή καλύτερα ως το προτελευταίο αφού στο φινάλε τα αποτελέσματα ήταν καθορισμένα».

Το μήνυμα της επόμενης μέρας: «Δε θα τα παρατήσουμε. Δεν έχουμε πολύ χρόνο. Πρέπει να σκύψουμε το κεφάλι και να ενισχύσουμε την ομάδα. Έχω πει όταν ανέλαβα ότι ο Απολλωνίστας θα είναι περήφανος. Νιώθω ότι μπορούμε να είμαστε με το κεφάλι ψηλά. Είμαστε σημαντική δύναμη πλέον, διεκδικήσαμε το πρωτάθλημα, όπως και πέρσι. Ξεκινάμε δουλειά για ένα πιο δυνατό Απόλλωνα».