"Έκανε ότι μπορούσε για να με κρατήσει"

Σε δηλώσεις του στην κάμερα της Primetel, ο Ρασίντ Χαμντανί που αγωνίστηκε σήμερα για τελευταία φορά με την φανέλα του Απόλλωνα, αναφέρθηκε στην αποχώρησή του από την Λεμεσιανή ομάδα.

Για το πώς ένιωσε: «Είναι περίεργο συναίσθημα. Έτρεμα λίγο πριν το ματς. Το γκολ αυτό ελπίζω να έδωσα λίγα πίσω από όσα μου έδωσαν σε αυτά τα τέσσερα χρόνια. Λυπούμαι που δεν πήραμε το πρωτάθλημα αλλά προσπαθήσαμε. Ελπίζω να μάθουμε από τα λάθη μας και να επιστρέψουμε καλύτερα».

Το γκολ που πέτυχε: «Είναι καλό το γκολ, αλλά θα ήταν καλύτερο να παίρναμε το πρωτάθλημα. Ελπίζω να φεύγω με αυτή την καλή ανάμνηση από την ομάδα».

Για τα λάθη που στοίχησαν τον τίτλο: «Ο αγώνας με τον ΑΠΟΕΛ που παίζαμε 11 με δέκα και χάσαμε στο τέλος, οι αγώνες με τον Ερμή ήταν τα πιο σημαντικά μας λάθη. Από αυτά πρέπει να μαθαίνεις και αν το κάναμε σήμερα θα πανηγυρίζαμε».

Τι κρατά: «Κρατώ τα πάντα. Καλές και κακές στιγμές. Σίγουρα τον τελικό με την ΑΕΛ και τις προκρίσεις στους ομίλους του γιουρόπα. Αν κρατούσα μια στιγμή, θα ήταν ο τελικός. Είχαμε δύσκολες στιγμές, αλλά είναι κομμάτι της ζωής».

Για το αν ήθελε να μείνει: «Μίλησα με τον πρόεδρο, του εξήγησα πως προσωπικοί λόγοι που αφορούν την οικογένεια μου με κάνουν να αποχωρήσω από τον Απόλλωνα. Στο ποδόσφαιρο όμως ποτέ δε ξέρεις, ίσως να ξανασμίξουμε».