Θετικές ενδείξεις για Ρόσα, Γκουγιόν και Τουράμ

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας, www.kerkida.net, εκτός απροόπτου θα παραμείνει και τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο στον Απόλλωνα ο Φάρλεϊ Ρόσα, παρότι έχει δεχθεί πρόταση από ομάδα του εξωτερικού.

Παράλληλα, υπάρχει πρόσφορο έδαφος για να συνεχιστεί η συνεργασία με τον Μάρκος Γκουγιόν, αφού και οι δύο πλευρές επιθυμούν ανανέωση συνεργασίας, με αποτέλεσμα να εκφράζεται η αισιοδοξία ότι θα βρεθεί η 'χρυσή" τομή στο οικονομικό και ο Ισπανός θα παραμείνει κάτοικος Λεμεσού.

Τα ίδια ισχύουν και για την περίπτωση του Τουράμ, αφού υπάρχει η καλή θέληση από τις δύο πλευρές, έστω κι αν τα δικαιώματά του ανήκουν σε ομάδα της Βραζιλίας.

Αντίθετα, παρελθόν θα πρέπει να θεωρείται ο Ζοάο Πάολο Αντράντε, αφού αφενός αντιμετώπισε πρόβλημα τραυματισμού τον τελευταίο καιρό κι αφετέρου από πλευράς Απόλλωνα θα προσπαθήσουν να αποκτήσουν κάποιο κεντρικό αμυντικό με κάποια διαφορά χαρακτηριστικά.

Όσον αφορά τον Ένβτιν Ουόν, όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοικτά, με τις πιθανότητες παραμονής του να μην είναι με το μέρος του αυτή τη στιγμή.

Ως γνωστόν, παρελθόν αποτελούν οι Μεριέμ και Χαμντανί, αλλά και οι Ούγκο Λόπες και Ρομπέρ.