«Αν ποτέ επιστρέψω θα είναι για τον Απόλλωνα»

Δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου www.apollon.com.cy έκανε ο Ισπανός μεσοεπιθετικός Ούγκο Λόπεζ ο οποίος έλαβε την απόφαση να συνεχίσει την καριέρα του εκτός Κύπρου.

«Η σημερινή ημέρα είναι πολύ δύσκολη για μένα, καθώς κοινοποίησα στον πρόεδρο της ποδοσφαιρικής εταιρεία κ.Νίκο Κίρζη την απόφαση μου για αποχώρηση από την ομάδα του Απόλλωνα. Απόφαση την οποία έλαβα πριν από αρκετό καιρό, ωστόσο ανάμενα να ολοκληρώσει η ομάδα τις υποχρεώσεις και ακολούθως να την κοινοποιήσω σαν σωστός επαγγελματίας.

Μια ομάδα με την οποία συνδέθηκα πάρα πολύ, έστω κι αν αγωνίστηκα γι αυτή μόνο 18 μήνες. Την απόφαση μου την έλαβα εδώ και αρκετό καιρό, με γνώμονα το καλό και μόνο της καριέρας μου. Δεν είναι συναισθηματική η απόφαση μου, αλλά καθαρά επαγγελματική.

Θέλω να βιώσω νέες εμπειρίες από το χώρο του ποδοσφαίρου. Σας ευχαριστώ όλους για την στήριξη και την αγάπη με την οποία περιβάλετε τον τελευταίο ενάμιση χρόνο. Είμαι σίγουρος ότι τα συναισθήματα είναι αμοιβαία.
 
Καλύτερη μου στιγμή η παρουσία της ομάδας στο Γιουρόπα Λίγκ και το γκολ το οποίο πέτυχα μέσα στη Μόσχα επί της Λοκομοτίβ. Έκανα αρκετούς φίλους με τους οποίους θα είμαι σε επαφή όπως έκανα όλο αυτό το διάστημα. Δεν είναι αποχαιρετισμός…θα τα ξαναπούμε σύντομα. Απλά ο κόσμος του Απόλλωνα θα πρέπει να γνωρίζει ότι αν ποτέ επιστρέψω εκ νέου στο νησί σας θα είναι για τον Απόλλωνα και μόνο. Σας ευχαριστώ για όλα».