Κρίσιμο τετ α τετ Κίρζη-Σανγκόι

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας, www.kerkida.net, σήμερα το μεσημέρι ο πρόεδρος Νίκος Κίρζης θα έχει συνάντηση με τον Γκαστόν Σανγκόι.

Ο διοικητικός ηγέτης του Απόλλωνα δήλωσε (στην Primetel) μετά το τέλος του αγώνα με την Ομόνοια ότι θα μιλήσουν με τον Αργεντινό για να δουν οι δύο πλευρές πως θα προχωρήσουν. «Δεν πρόκειται από μόνοι μας να διώξουμε τον Γκαστόν από τον Απόλλωνα ό,τι και να έγινε φέτος. Αυτό είναι ξεκάθαρο» υπογράμμισε με νόημα ο διοικητικός ηγέτης των «γαλάζιων». Η συνάντηση είναι σημαντική από κάθε άποψη.

Κάνει δεύτερες σκέψεις ο Γκαστόν

Μέχρι το περασμένο Σάββατο ο Γκαστόν Σανγκόι ήταν ανένδοτος. Ο Αργεντινός είχε πάρει την απόφαση να αποχωρήσει από τον Απόλλωνα. Η ιστοσελίδα μας, www.kerkida.net, αποκάλυψε τις προθέσεις του Σανγκόι την Παρασκευή. 

Ωστόσο, έχουν διαφοροποιηθεί τα δεδομένα το τελευταίο 48ωρο. Ο 30χρονος επιθετικός, κάνει δεύτερες σκέψεις για την απόφασή του. Ο λόγος έχει να κάνει με το γεγονός ότι ο ποδοσφαιριστής δέχεται μία απίστευτη «επίθεση» αγάπης από την πλειοψηφία των οπαδών του Απόλλωνα. 

Στο παιχνίδι με την Ομόνοια, ο Γκαστόν Σανγκόι εισέπραξε την αγάπη και τη λατρεία των φίλων του Απόλλωνα. Ουκ ολίγοι οπαδοί της ομάδας του ζήτησαν να βγάλουν φωτογραφίες, εκφράζοντας την επιθυμία τους όπως συνεχίσει στον Απόλλωνα.

Επίσης, όπως έχει γίνει γνωστό, φίλοι των «γαλάζιων» έχουν δημιουργήσει ειδική σελίδα στο facebook με τίτλο «Θέλω Να Μείνει Ο Γκαστόν Στον Απόλλωνα». Μέχρι στιγμής η σελίδα έχει μαζέψει περισσότερα από 2200 likes.

Θα είναι θετική εξέλιξη για τον Απόλλωνα αν παραμείνει ο Σανγκόι, με την προϋπόθεση ότι θα ηρεμίσει και δεν θα απαντάει σε καμία πρόκληση εντός γηπέδου. Όλοι οι ποδοσφαιριστές οφείλουν να έχουν αγωνιστική πειθαρχία.

Η διοίκηση Νίκου Κίρζη είναι αποφασισμένη να φανεί αμείλικτη σε θέματα πειθαρχίας. Δεν ήταν μόνο ο Σανγκόι που δεχόταν αδικαιολόγητες κάρτες κατά τη διάρκεια της σεζόν που μας πέρασε...