Έχει και κέρδη η χρονιά...

Η φετινή χρονιά, με τον τρόπο που εξελίχθηκε και ολοκληρώθηκε δεν μπορεί να θεωρηθεί επιτυχημένη για τον Απόλλωνα.

Η Λεμεσιανή ομάδα είχε σαν στόχο την κατάκτηση του πρωταθλήματος, ήταν στην κορυφή σε μεγάλο κομμάτι του πρωταθλήματος όμως στα πλέι οφ δεν μπόρεσε να διατηρηθεί στην 1η θέση, ολοκληρώνοντας μάλιστα το πρωτάθλημα στην 3η θέση.

Παρ’ όλα αυτά, προκύπτουν και θετικά μέσα από μια χρονιά που κρίνεται αποτυχημένη. Ένα εξ’ αυτών είναι η παρουσία του νεαρού Χρήστου Γουίλερ στο αριστερό άκρο της άμυνας.

Αν και μόλις 17 ετών, όντας γεννημένος στις 29 Ιουνίου του 1997, ο νεαρός άσος εντυπωσίασε όχι μόνο με την ικανότητα αλλά και με την ωριμότητα στο παιχνίδι του. αγωνίστηκε σε 9 παιχνίδια πρωταθλήματος και σε 1 του Γιουρόπα Λιγκ, καλύπτοντας με μεγάλη επιτυχία το κενό που προέκυψε μέσα από τους τραυματισμούς των Ρομπέρ και Βασιλείου.

Κορυφαία του στιγμή, ο εκτός έδρας αγώνας με την Ανόρθωση στα πλέι οφ. Εκεί όπου με ένα γκολ που θύμιζε περισσότερο σκιέρ σε σλάλομ, ο Γουίλερ… άδειασε την άμυνα της «Κυρίας» και από δύσκολη θέση πέτυχε ένα εξαιρετικό τέρμα, άσχετα αν δεν ήταν αρκετό για να αποφέρει βαθμολογικό κέρδος στην ομάδα του.