Τα δεδομένα με Μερκή, Βασιλείου και Αγγελή...

Η σεζόν που ολοκληρώθηκε χαρακτηρίστηκε από αρκετά προβλήματα τραυματισμών στον Απόλλωνα, με κάποια από αυτά να "ταλαιπωρούν" και ενόψει του 2015/16. Πιο κάτω τα δεδομένα με Μερκή, Βασιλείου και Αγγελή...

Γιώργος Μερκής - Τα δεδομένα με τον αρχηγό θα ξεκαθαρίσουν τις επόμενες 1-2 μέρες. Αν τελικά χρειαστεί να υποβληθεί σε επέμβαση στο γόνατο, τότε αναμένεται πως θα είναι ετοιμοπόλεμος σε περίπου 4 μήνες.

Γιώργος Βασιλείου - Αρχικά είχαν εκφραστεί φόβοι ότι θα χρειαζόταν και δεύτερη επέμβαση στην κλείδα όμως τις τελευταίες μέρες πάει καλύτερα και το πιθανότερο είναι να μην μπει ξανά στο χειρουργείο. Αρχές Ιουνίου θα υποβληθεί σε εξετάσεις ώστε να ξεκαθαρίσει οριστικά. Αν τελικά δεν χρειαστεί δεύτερη επέμβαση, υπολογίζεται πως θα είναι εκτός για τον πρώτο γύρο του Europa League.

Αγγελής Αγγελή - Έχει υποβληθεί πρόσφατα σε επέμβαση στους κοιλιακούς-προσαγωγούς και θα ξεκινήσει κανονικά προετοιμασία. Θα ακολουθεί στο ξεκίνημα ατομικό πρόγραμμα και υπολογίζεται ότι θα είναι εκτός από τα πρώτα δυο Ευρωπαϊκά παιχνίδια.