"Κορυφαία στιγμή ο τελικός με ΑΕΛ" (Βίντεο)

Με βίντεο που αναρτήθηκε στο Apollon WebTV, ο Ρασίντ Χαμντανί... αποχαιρετά τους φίλους της Λεμεσιανής ομάδας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

-Είναι περίεργο που φεύγω μετά από 4 καταπληκτικά χρόνια. Υπήρχαν καλές και κακές στιγμές. Από την μία νιώθω καλά όμως από την άλλη νιώθω ότι φεύγω από την οικογένεια μου.

- Είχα κάποιους προσωπικούς λόγους, μαζί με την οικογένεια μου. Δεν έχει να κάνει με τον Απόλλωνα. Νιώθω ότι κάποτε θα επιστρέψω, είτε σε κάποιους μήνες είτε σε κάποια χρόνια. Ο Απόλλωνας είναι το δεύτερο μου σπίτι και κάποτε θα επιστρέψω.

- Η πιο σπουδαία στιγμή για όλους μας ήταν ο τελικός Κυπέλλου με την ΑΕΛ, δεν έζησα ποτέ κάτι ανάλογο. Σίγουρα ήταν καταπληκτικές οι στιγμές στο Γιουρόπα Λιγκ όμως ο τελικός ήταν κάτι μοναδικό.

-Ήρθα εδώ με σκοπό να βοηθήσω την ομάδα, βοήθησα την ομάδα σε αυτά τα 4 χρόνια. Στα αποδυτήρια έχουμε ένα μότο που λέει ότι κανένας δεν είναι πάνω απ' την ομάδα. Εγώ θα φύγω άλλοι θα φύγουν αλλά ο Απόλλωνας θα είναι Απόλλωνας.

-Με την πρώτη ευκαιρία θα επιστρέψω στο γήπεδο σαν οπαδός. Θα κάτσω στην Θύρα 1 μαζί τους.

-Ευχαριστώ τον κόσμο, ήταν φανταστικός. Δεν συνάντησα ποτέ στην ζωή μου κάτι τέτοιο. Είμαι στεναχωρημένος που φεύγω χωρίς να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα. Θα παραμείνω οπαδός του Απόλλωνα, είμαι σίγουρος ότι θα έρθουν καλύτερες μέρες και πρωταθλήματα.

Δείτε το βίντεο