Δυο Βρετανοί είναι... Απόλλων! (Εισιτήρια και στο Κισινάου)

Μια ευχάριστη έκπληξη επιφύλαξαν το απόγευμα της Δευτέρας (29/06) στο προσωπικό της Ποδοσφαιρικής Εταιρείας του Απόλλωνα δυο Βρετανοί ο οποίοι διαμένουν μόνιμα στην Κύπρο.

Alastair Howden και ο Jordan Byrne παρακολουθούν ανελλιπώς παιχνίδια της ομάδας την τελευταία διετία, και αποφάσισαν πως τώρα είναι στιγμή να δεθούν ακόμη περισσότερο με τον Απόλλωνα αγοράζοντας εισιτήρια διαρκείας για τη νέα αγωνιστική περίοδο 2015-2016 εξασφαλίζοντας μόνιμη θέση στη δυτική.

Μάλιστα όπως δήλωσαν θα ταξιδέψουν και στην Ευρώπη με τον Απόλλωνα και πιο συγκεκριμένα στην Λιθουανία εάν και εφόσον η Λεμεσιανή ομάδα ξεπεράσει με επιτυχία το εμπόδιο της FC Saxan.

Εισιτήρια στο Κισινάου - Δελτίο Τύπου

Η Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (ΔΗΜΟΣΙΑ) Λτδ ενημερώνει τους φίλους της ομάδας οι οποίοι προτίθενται να ταξιδέψουν μεμονωμένα στη Μολδαβία για τον επικείμενο αγώνα του Απόλλωνα Λεμεσού με αντίπαλο την FC Saxan, ο οποίος θα διεξαχθεί την ερχόμενη Πέμπτη (02/07,20:00 ώρα Κύπρου) στο στάδιο «Zibru» στην πρωτεύουσα Κισινάου, ότι θα μπορούν να εξασφαλίσουν τα εισιτήρια τους από σημείο το οποίο θα καθοριστεί και θα ανακοινωθεί τις επόμενες ώρες μέσω της επίσημης ιστοσελίδας μας www.apollon.com.cy.
 
Γραφείο Τύπου
Απόλλων Ποδόσφαιρο (ΔΗΜΟΣΙΑ) Λτδ