Διακοπή στο πρωτάθλημα (Κατασκοπεία μέσω DvD)

Στις 23 Ιουλίου θα επαναρχίσει το πρωτάθλημα Λιθουανίας λόγω επανασποράς κάποιων γηπέδων.

Ως εκ τούτου, από πλευράς Απόλλωνα θα προμηθευτούν DvD με αγώνες της Τρακάι, έτσι ώστε να την μελετήσουν όσον καλύτερα γίνεται -δεν θα μπορέσουν να την δουν ιδίοις όμμασι σε παιχνίδι στη Λιθουανία-, μιας κι εκτός συγκλονιστικού απροόπτου οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν στο Β΄ Προκριματικό Γύρο του Γιουρόπα Λιγκ.

Η Λιθουανική ομάδα έχει δώσει ήδη 16 παιχνίδια στο πρωτάθλημά της και βρίσκεται στη 2η θέση με 40 βαθμούς, έξι βαθμούς λιγότερους από την Ζαλγκίρις που έχει και δύο αγώνες περισσότερους.

Σημείωσε 13 νίκες, αναδείχθηκε μία φορά ισόπαλη, ενώ δέχθηκε και δύο ήττες, ενώ διαθέτει τη δεύτερη καλύτερη επίθεση (42 γκολ ενεργητικό) και τη δεύτερη καλύτερη άμυνα (15 τέρματα παθητικό).

Πέραν από τους αγώνες στο πρωτάθλημά της, έχει δώσει ήδη το πρώτο της ευρωπαϊκό παιχνίδι.

Έτσι, μπορεί από τη μία να είναι μία ομάδα που είναι έτοιμη και είναι σε εγρήγορση, κάτι που θα δυσκολέψει την προσπάθεια της Λεμεσιανής ομάδας, όμως από την άλλη δίνεται η δυνατότητα στους "κυανόλευκους" να συγκεντρώσουν αρκετά στοιχεία, να βρουν τα αδύνατά της σημεία και να την... χτυπήσουν, όταν οι δυο ομάδες θα αναμετρηθούν.