"Πάντα θα 'μαι εδώ!"

Tα εισιτήρια διαρκείας για τη φετινή σεζόν, με σύνθημα "Πάντα θα 'μαι εδώ!" παρουσίασε το πρωί της Τρίτης ο Απόλλωνας σε δημοσιογραφική διάσκεψη, με την διάθεση 3000 καρτών να είναι ο στόχος. Το www.kerkida.net ήταν στην αίθουσα συνεδριάσεων του σωματείου...

Το παρόν τους εκ μέρους του Απόλλωνα έδωσε ο εκπρόσωπος τύπου Φανούριος Κωνσταντίνου, η Κούλλα Σταυρινίδου από το τμήμα marketing, ο Κώστας Παπαχριστοφόρου-μέλος της διοίκησης ο οποίος εκπροσωπεί και την εταιρεία Climaco που είναι χορηγός στα διαρκείας καθώς και ο Άθως Κυριάκου εκ μέρους της Primetel.

Κώστας Παπαχριστοφόρου: "Στο δικό μας σπίτι κανείς δεν έχει απαιτήσεις", όμως ακόμη δεν έχουμε δικό μας γήπεδο. Αυτό είναι το Τσίρειο και πρέπει όλοι οι Απολλωνίστες να βοηθήσουν για να πάμε ένα βήμα πιο πέρα. Εύχομαι η χρονιά να είναι ορόσημο για την ιστορία του Απόλλωνα".  

Άθως Κυριάκου: "H Primetel στο πλαίσιο της υποστήριξης του Απόλλωνα προσφέρει στους φίλους του μια ευκαιρία. Όποιος από τους φίλους του Απόλλωνα μεταφέρει τον αριθμό του σε πρόγραμμα συμβολαίου Primetel, παίρνει εντελώς δωρεάν το διαρκείας της επόμενης σεζόν".

ΕΔΩ αναλυτικά όλες οι λεπτομέρειες για τα διαρκείας