Κανένα ρίσκο

Ο Απόλλωνας ετοιμάζεται για τον επαναληπτικό με τη Σαξάν ώστε να σφραγίσει την πρόκριση στον δεύτερο προκριματικό του Europa Leauge. Η Λεμεσιανή ομάδα έχει αρκετούς παροπλισμένους ποδοσφαιριστές με τραυματισμό, όμως ο Πέδρο Εμάνουελ δεν πρόκειται να ρισκάρει το οτιδήποτε. Πιο κάτω τα δεδομένα...

Αρχίζοντας από τους Μερκή και Βασιλείου, οι δυο διεθνείς δεν θα είναι στο πλάνο για αρκετό καιρό ως γνωστό, αφού έχουν πολύ δρόμο μπροστά τους για να είναι έτοιμοι. Μετά την έναρξη του πρωταθλήματος και ανάλογα με το πώς εξελίσσεται η αποθεραπεία τους θα αρχίσουν να μετράνε αντίστροφα για την επάνοδο στη… δράση.

Επίσης, Τουράμ και Γκιέ έχουν... απόσταση να διανύσουν ώστε να φτάσουν στο 100 τοις 100 και δεν προλαβαίνουν ούτε τον δεύτερο προκριματικό. 

Απ' εκεί και πέρα, ο Στυλιανού αναμένεται εντός των επόμενων ημερών να μπει σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης. Όσον αφορά τον Αγγελή, ο διεθνής κεντρικός αμυντικός ως γνωστό ακολουθεί το κανονικό πρόγραμμα της ομάδας εδώ και μερικές μέρες ωστόσο χρειάζεται ακόμα ορισμένες προπονήσεις ώστε να φτάσει στον απόλυτο βαθμό ετοιμότητας. 

Αυτά είναι τα δεδομένα για τους τραυματίες αυτή τη στιγμή και το μόνο βέβαιο είναι πως δεν πρόκειται να παρθεί κανένα ρίσκο.Φέτος, άλλαξαν πολλά στον Απόλλωνα όσον αφορά την πρόληψη και την αποκατάσταση. Η Λεμεσιανή ομάδα λειτουργεί σε πλήρη επαγγελματική βάση και άπαντες εύχονται ότι με τη βοήθεια του Θεού και τύχης δεν θα επαναληφθούν τα περσινά προβλήματα.