Οι Αζέροι και το "καμπανάκι" του Γιώργου...

O Γιώργος Πελαγίας που παίζει από το 2013 στο Αζερμπαϊτζάν, μίλησε στο www.kerkida.net για τις αναμετρήσεις του Απόλλωνα με την Γκαμπάλα. Ο διεθνής κεντρικός αμυντικός μας είπε πολλά ενδιαφέροντα για την αντίπαλο της Λεμεσιανής ομάδας και κατέληξε με... καμπανάκι.

Μια από τις τελευταίες ατάκες που μας είπε ο Γιώργος, είναι πως "ο Απόλλωνας πρέπει να προσέξει πολύ το γεγονός ότι η Γκαμπάλα ανέτρεψε δυο φορές αποτέλεσμα φέτος στην Ευρώπη και μάλιστα με τον επαναληπτικό μέσα στην έδρα της".

Oι Αζέροι είναι εντελώς άπειροι στην Ευρώπη, όμως φέτος ήδη κατέγραψαν σημαντικές εμπειρίες που τους κάνουν ακόμα πιο επικίνδυνους για τον Απόλλωνα... Είναι ακριβώς αυτό που μας είπε ο Πελαγίας, πως ανέτρεψαν δυο φορές σκορ αποκλεισμού, μέσα στην έδρα τους.

Με την Dinamo Tbilisi έχασαν 2-1 στην Γεωργία και στο Αζερμπαϊτζάν το "γύρισαν" με 2-0 βάζοντας και τα δυο γκολ από το 88ο λεπτό και μετά! Με την Čukarički έχασαν 1-0 στην Σερβία και στην έδρα τους κέρδισαν ξανά 2-0 και προκρίθηκαν. Αυτό προφανώς και θα τους έχει γεμίσει με αυτοπεποίθηση.

Συμπέρασμα πρώτο: Ο Απόλλωνας θέλει όσο το δυνατό καλύτερο σκορ στο "Παπαδόπουλος". Συμπέρασμα δεύτερο: Ακόμα και αν κερδίσει 1-0 ή 2-0, θα πρέπει να πάει με τεράστια προσοχή στον επαναληπτικό...