Διάστρεμμα ο Στογιάνοβιτς

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η προπόνηση της Τρίτης (28/07) στον Απόλλωνα, με τον Πέδρο Εμάνουελ να προετοιμάζει την ομάδα του για τον πολύ δύσκολο εντός έδρας αγώνα με την Καμπάλα την ερχόμενη Πέμπτη (30/07) στο «Αντώνης Παπαδόπουλός».

Το δελτίο Τύπου αναλυτικά:

Ψυχολογία και αυτοπεποίθηση είναι στα ύψη μετά τις δυο πρώτες προκρίσεις επί Σαξάν και Τρακαϊ, ωστόσο κανείς δεν παραγνωρίζει τον υψηλό βαθμό δυσκολίας που έχουν οι διπλές αναμετρήσεις με τους Αζέρους.

Στο αγωνιστικό μέρος όλοι οι διαθέσιμοι ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν κανονικά, ενώ εκτός έμεινε ο Λούκα Στογιάνοβιτς ο οποίος υπέστη διάστρεμμα στον αστράγαλο και έτσι θα ακολουθήσει ειδικό πρόγραμμα τις επόμενες ημέρες.

Αντίθετα πρόγραμμα ενδυνάμωσης ακολούθησαν για μια ακόμη ημέρα οι Βασιλείου και Μερκής, ενώ πρόγραμμα αποκατάστασης ακολούθησε ο Χάμπος Κυριάκου.

Την Τετάρτη η Καμπάλα (Δελτίο Τύπου)

 

Το μεσημέρι της Τετάρτης (29/07,13:00) αναμένεται να αφιχθεί στο διεθνές αεροδρόμιο της Λάρνακας η αποστολή της Καμπάλα, ενόψει του αγώνα της Πέμπτης (30/07) στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» .

Οι Αζέροι θα προπονηθούν για πρώτη και τελευταία φορά ενόψει του αγώνα της Πέμπτης (30/07) στο κυρίως γήπεδο του «Αντώνης Παπαδόπουλος» στις 20:00 το απόγευμα της Τετάρτης (29/07), ενώ μισή ώρα νωρίτερα θα παραχωρήσει συνέντευξη τύπου ο τεχνικός της Καμπάλα κ.Roman Hryhorchuk. 

Στις 18:30 είναι προγραμματισμένη η προπόνηση του Απόλλωνα Λεμεσού στο «Αντώνης Παπαδόπουλος».

** Οι προπονήσεις θα είναι ανοιχτές για τους εκπροσώπους των Μ.Μ.Ε για 15’.

Γραφείο Τύπου

Απόλλων Ποδόσφαιρο (ΔΗΜΟΣΙΑ) Λτδ