Άρχισαν τα... όργανα (Απίστευτες προκλήσεις και ύβρεις Αζέρων)

Οι Τουρκόφιλοι Αζέροι... έκαναν την εμφάνισή τους και άρχισαν να προετοιμάζουν το έδαφος ενόψει της πρώτης αναμέτρησης του Απόλλωνα με την Καμπάλα.

Συγκεκριμένα, "χτύπησαν" στα επίσημα Μέσα κοινωνικής διχτύωσης του Απόλλωνα, κάνοντας αναφορές για την αγάπη Αζερμπαϊτζάν και Τουρκίας και της αγάπης τους για το ψευδοκράτος, παραθέτοντας την ψευδοσημαία και κάνοντας διάφορα σχόλια, λίγες μέρες μάλιστα μετά την 41η επέτειο της Τουρκικής εισβολής που χώρισε στα δύο την πατρίδα μας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα "χτυπήματα" τις τελευταίες ώρες είναι απανωτά, με τους Αζέρους να προσπαθούν να δημιουργήσουν μία τεταμένη ατμόσφαιρα, να προκαλέσουν τον κόσμο των "κυανόλευκων" και να εξυπηρετήσουν τα δικά τους συμφέροντα, αγωνιστικά, πολιτικά και άλλα πολλά.

Με τη σειρά της η διοίκηση της ποδοσφαιρικής εταιρείας του Απόλλωνα κρατάει χαμηλούς τόνους και προσπαθεί να διαγράψει όλα τα προκλητικά μηνύματα, αφού δεν θέλει ένα ποδοσφαιρικό παιχνίδι να έχει πολεμικό χαρακτήρα.

Παράλληλα, καλεί τον κόσμο όπως μην απαντήσει στις προκλήσεις των Αζέρων, αφού ελλοχεύει ο κίνδυνος τιμωρίας της Λεμεσιανής ομάδας.