"Mια ατμόσφαιρα καμίνι για τους αντιπάλους"

Mε ενημερωτικό δελτίο Τύπου, ο ΠΑΝΣΥΦΙ Απόλλων καλεί τον κόσμο της ομάδας να δώσει βροντερό παρόν στον αγώνα με την Καμπάλα.

Αναλυτικά:

Περήφανοι ΑΠΟΛΛΩΝΙΣΤΕΣ,

Την ερχόμενη Πέμπτη 30.07.2015 η ποδοσφαιρική μας ομάδα δίνει άλλη μια ευρωπαϊκή μάχη. Το πάθος μας και η φανατική υποστήριξη είναι απαραίτητη προϋπόθεση για να φτάσει η ομάδα στην νίκη!

Καλούμε τον κόσμο του ΘΡΥΛΟΥ να γεμίσει το Α.Παπαδόπουλλος και όλοι μαζί να δημιουργήσουμε μια ατμόσφαιρα καμίνι για τους αντιπάλους που είναι γνωστοί για τα φιλοτουρκικά τους αισθήματα! Ακολουθούμε τις οδηγίες του οργανωτή και της ΘΥΡΑΣ ΕΝΑ γενικότερα για άλλη μια οπαδική παράσταση!

Θα δρομολογηθούν λεωφορεία από τον Κεντρικό τα οποία θα αναχωρήσουν αυστηρά στις 17:30 και το κόστος επιβίβασης θα είναι 5 ευρώ. 

Το πάρτι θα ξεκινήσει από την προηγούμενη στα οικήματα του ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ. ΑΠΟΛΛΩΝ σε Κεντρικό και Δυτικά με το καθιερωμένο σκηνικό που όλοι οι ΦΥΓΑΔΕΣ γνωρίζουν!

Πάμε να δείξουμε από τι είμαστε φτιαγμένοι, πάμε ενωμένοι να κάνουμε το γήπεδο κόλαση και να φτάσουμε από το πρώτο παιχνίδι όσο πιο κοντά γίνεται στην πρόκριση!

ΟΛΟΙ ΣΤΑ ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΑ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΥΡΩΠΗ ΛΕΜΕΣΟΣ 1954