Μας δουλεύει κανονικά "Σπουδαίος ο διαιτητής" (Βίντεο)

Όρεξη για αστεία και χαμηλώνοντας για ακόμα μία φορά το επίπεδο μετά την ατάκα "για νίκη με 5-0 επί του Απόλλωνα" παρουσιάστηκε με ξεκάθαρη περιπαικτική διάθεση στη συνέντευξη Τύπου ο Ρομάν Χρίχορτσουκ.

Ο απίστευτος Ουκρανός προπονητής της Καμπάλα, ανέφερε για το συμπατριώτη του διαιτητή Σέργκι Μπόικο:

"Είναι σπουδαίος διαιτητής".

Ακολούθως, πρόσθεσε:

"Ήταν καλή η διαιτησία. Είναι υψηλού επιπέδου ο διαιτητής και γενικά οι Ουκρανοί ρεφ".

"Διαφωνώ μαζί σας. Η διαιτησία ήταν πολύ καλή".

"Δεν είδα το πέναλτι, όμως οι παίκτης μου μου είπε πως ήταν".

Είπε επίσης κι αυτά:

"Παίχτηκε ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι. Μου άρεσε η ατμόσφαιρα από τους οπαδούς του Απόλλωνα. Παίξαμε πολύ καλά και μπορούσε το σκορ να ήταν διαφορετικό, καθώς χάσαμε σημαντικές ευκαιρίες"

"Ήταν κακή η διαιτησία για εσάς; Μάλλον μιλάτε μα τα συναισθήματα της στιγμής. Είναι πολύ καλοί οι Ουκρανοί διαιτητές και είναι και αυτός ένας καλό διαιτητής. Μπορείτε να δείτε ξανά το παιχνίδι με ηρεμία και τότε θα καταλάβετε ότι δεν μας βοήθησε. Δεν θα είμαι ικανοποιημένος αν δεν περάσουμε. Αυτός ο διαιτητής είναι μεγάλης κλάσης διαιτητής. Από τα παιχνίδια που τον έχω παρακολουθήσει τον κρίνω ως υψηλού επιπέδου. Η φάση του πέναλτι δεν ήταν ξεκάθαρη. Ρώτησα τον παίκτη που κέρδισε το πέναλτι και μου είπε με πάσα ειλικρίνεια ότι ήταν πέναλτι. Από την στιγμή που είμαστε στην Ευρώπη δεν πρέπει να έχουμε πρόβλημα για το ποιος είναι διαιτητής". 

Για το αν ήταν προκλητικός ο πάγκος: "Κάπου έχετε ξεφύγει νομίζω. Θέλετε να ρωτήσετε κάτι άλλο; Θεωρείτε σωστό να δεχόμαστε αντικείμενα από την εξέδρα;".