Το κοράκι, ο Χουσεϊνοφ, η UEFA και τα έντονα διαβήματα

Ο Serhiy Boiko ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής του χθεσινού αγώνα στο «Αντώνης Παπαδόπουλος». Εκτός από το γεγονός ότι υπέπεσε σε πολλά μικρά-μικρά λάθη κατά τη διάρκεια του αγώνα εις βάρος του Απόλλωνα που εκνεύρισαν αφάνταστα τους παίκτες, το τεχνικό τιμ και τον κόσμο των «γαλάζιων», έκανε και 3 σοβαρά λάθη. Δεν έδωσε καθαρό πέναλτι σε ανατροπή του Παπουλή στο 2΄, έδωσε ένα πέναλτι για την Καμπάλα στο 90+1 χωρίς καν να διαμαρτυρηθούν οι Αζέροι, σε μια φάση ρουτίνας στην περιοχή του Απόλλωνα ενώ δεν τιμώρησε τον σκόρερ της Καμπάλας, ο οποίος προέβη σε άσεμνη  χειρονομία προς την κερκίδα του Απόλλωνα. Μάλιστα, αν δεχόταν κίτρινη κάρτα ο Χουσείνοφ, δεν θα είχε δικαίωμα συμμετοχής στον επαναληπτικό. Ο συγκεκριμένος παίκτης είναι το αστέρι της Καμπάλα. 

Η UEFA έχει το δικαίωμα να κινηθεί αυτεπάγγελτα και να τιμωρήσει τον Χουσεϊνοφ. Υπάρχουν φωτογραφίες και βίντεο. Ο Απόλλωνας θα πρέπει να βάλει… πίεση προς αυτή την κατεύθυνση. Με την άσεμνη χειρονομία που έκανε ο Αζέρος μεσοεπιθετικός προκάλεσε την προσωρινή διακοπή του αγώνα. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι η διοίκηση της ποδοσφαιρικής εταιρείας του Απόλλωνα έκανε τα πάντα προκειμένου το αρμόδιο τμήμα της UEFA να ορίσει κάποιον άλλο διαιτητή. Όταν έγινε γνωστός ο ορισμός του ανεκδιήγητου Ουκρανού ρεφ Serhiy Boiko, η διοίκηση των «γαλάζιων» αποφάσισε να προβεί σε έντονα διαβήματα προς την UEFA, ωστόσο οι προσπάθειες έπεσαν στο κενό.

Αλήθεια, τι θα πουν τώρα στους ανθρώπους του Απόλλωνα οι κύριοι της UEFA;