ΔΗΛΩΣΗ ΣΤΟ ΜΠΑΚΟΥ "Αυτή η ενέργεια του Hüseynov ήταν προκλητική"

Μπορεί να ακούγεται απίστευτο αλλά είναι αληθινό... Παραδοχή από τον άνθρωπο της διαιτησίας στο Αζερπαιτζάν... ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΔΙΝΕ ΤΟ ΠΕΝΑΛΤΙ, ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΣ ο Hüseynov!

Σε ιστοσελίδα του Αζερμπαϊτζάν μίλησε ο πρόεδρος της επιτροπής διαιτησίας της χώρας, Khagani Mammadov, ο οποίος αναφέρθηκε στο πέναλτι που κέρδισε η Καμπάλα, αλλά και στο ότι μετά το γκολ θα έπρεπε να αποβληθεί ο Javid Hüseynov.

Τι είπε ο Mammadov

"Κάποιος άλλος διαιτητής ίσως να μην έδινε πέναλτι σε αντίστοιχη φάση. Απλώς, η θέση του Μπόικο κατά τη διάρκεια της φάσης ήταν εξαιρετική. Κάποιος άλλος διαιτητής ίσως να μην λάμβανε την ίδια απόφαση. Αυτός, όμως, βρήκε το θάρρος και υπέδειξε το πέναλτι".

"Αυτή η ενέργεια του Javid Hüseynov ήταν προκλητική. Ο διαιτητής έπρεπε να τον τιμωρήσει και να του δώσει την κόκκινη κάρτα. Εκείνη την ώρα, όμως, η προσοχή του διαιτητή ήταν στους πάγκους, γιατί υπήρχε ένταση εκεί. Δηλαδή, ακριβώς στην αντίθετη κατεύθυνση από την οποία βρισκόταν ο Javid. Τόσο ο διαιτητής όσο και ο βοηθός του δεν είδαν την ενέργειά του. Όπως και να 'χει, όμως, προσωπική μου άποψη είναι πως οι παίκτες πρέπει να τιμωρούνται για τέτοιες ενέργειες. Ίσως γι'  αυτό είναι ορατό το ενδεχόμενο να τον τιμωρήσει η πειθαρχική επιτροπή της ΟΥΕΦΑ".