"Συμφωνώ απόλυτα με τον διαιτητή"

Σε ΜΜΕ του Αζερμπαϊτζάν μίλησε ο Ρομάν Χρίχορτσουκ.

Ο Ουκρανός τεχνικός της Καμπάλα αναφέρθηκε στο χθεσινό παιχνίδι με τον Απόλλωνα, αλλά και στη χειρονομία του Javid Hüseynov. 

Οι δηλώσεις του:

"Ήταν ένα ποιοτικό παιχνίδι. Οι αντίπαλοί μας είναι δυνατοί. Το αποτέλεσμα ίσως είναι καλό για εμάς. Όμως, σύμφωνα και με την εικόνα του αγώνα έπρεπε να κερδίσουμε, αφού είχαμε 6-7 ευκαιρίες για γκολ. Δυστυχώς, είχαμε προβλήματα στο τελείωμα των φάσεων. Γι'  αυτό δεν καταφέραμε να πετύχουμε περισσότερα από ένα γκολ".

"Το δεύτερο παιχνίδι δεν θα είναι καθόλου εύκολο".

"Είμαι πανευτυχής που παίξαμε καλά εκτός έδρας και με ευχαριστεί περισσότερο από οτιδήποτε άλλο. Χθες παίξαμε ένα πολύ καλύτερο παιχνίδι σε σχέση με τα προηγούμενα σε Σερβία και Γεωργία και παρότι υπήρχε μεγάλη πίεση από την αντίπαλη εξέδρα. Η πρόκληση ήταν πολύ μεγάλη"

"Ήταν πέναλτι. Ξέρω ότι ο Μπόικο είναι ένας πολύ καλός διαιτητής. Υπήρχε πέναλτι και δεν πρέπει να έχει κανένας αμφιβολία. Δεν βλέπω το λόγο να το συζητήσω".

"Δεν είδα τη χειρονομία του Javid Huseynov κατά τη διάρκεια του αγώνα. Μίλησα μαζί του μετά το τέλος του παιχνιδιού και είπε πως έκανε αυτή τη δυσάρεστη χειρονομία στους φιλάθλους, γιατί ένιωσε πρόκληση. Δεν έπρεπε, όμως, να το κάνει". 

"Όλα ξεκίνησαν μετά το πέναλτι. Μία πολύ κακή απόφαση για τους γηπεδούχους. Οι φίλαθλοι του Απόλλωνα είχαν απαράδεκτη συμπεριφορά. Τέτοια συμπεριφορά που πρέπει να τους τιμωρήσει ο ίδιος ο σύλλογός τους. Θυμάμαι τι γινόταν στις κερκίδες και εκεί που κάθονταν οι αναπληρωματικοί. Έπεφταν μπουκάλια, αναπτήρες, κέρματα. Θα μπορούσε να ξεφύγει η κατάσταση. Ο διαιτητής αρνήθηκε να συνεχίσει το παιχνίδι και να παίξουμε τα εναπομείναντα λεπτά. Συμφωνώ απόλυτα μαζί του".

"Η ΟΥΕΦΑ θα αποφασίσει τα πάντα για τον Huseynov. Οι νόμοι τους είναι αυστηροί. Δεν υπάρχει λόγος να το συζητήσουμε περαιτέρω. Θα σεβαστώ την όποια απόφαση".