Με το αήττητο... οδηγό

Μπορεί στις καθυστερήσεις του αγώνα με την Καμπάλα να ισοφαρίστηκε, ωστόσο ο Απόλλωνας μεγάλωσε ένα σημαντικό σερί που έχει σε εξέλιξη και αν δεν το… σπάσει στην ρεβάνς, τότε θα έχει πολλές πιθανότητες πρόκρισης.

Η Λεμεσιανή ομάδα μετρά αισίως εφτά συνεχόμενα παιχνίδια σε προκριματική φάση Ευρωπαϊκής διοργάνωσης, χωρίς να γνωρίσει την ήττα! Τα πέντε είναι φετινά, με τις νίκες απέναντι σε Σαξάν (2-0 εντός και 2-0 εκτός), την νίκη με την Τρακάι με 4-0, την ισοπαλία 0-0 με την ίδια ομάδα και την ισοπαλία 1-1 με την Καμπάλα.

Σε αυτές τις πέντε αναμετρήσεις, προσθέστε και τις δύο περσινές με την Λοκομοτίβ με ισοπαλία 1-1 και νίκη 4-1, με το αριθμό των συνεχόμενων αήττητων αγώνων αν φτάνει στους εφτά και με συνολικό απολογισμό 14 γκολ υπέρ και μόλις 3 κατά!

Τελευταία ήττα είναι την σεζόν 2013-14, στον αγώνα με την Νις όμως η ήττα με 1-0 πανηγυρίστηκε έξαλλα, αφού με… όπλο το 2-0 του πρώτου αγώνα οι «γαλάζιοι» εξασφάλισαν για πρώτη φορά στην ιστορία τους την είσοδο στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.