Γκουγιόν για ΕΝΠ, Άρη και άλλα... (βίντεο)

Στην κάμερα του Απόλλωνα μίλησε ο Μάρκος Γκουγιόν ενόψει του αγώνα με την ΕΝΠ. Σχολίασε το ξεκίνημα με τον Άρη και γενικότερα τη φετινή ομάδα...

Για το ματς με ΕΝΠ: "Πρώτο παιχνίδι εκτός έδρας και πρέπει να ξεκινήσουμε δυνατά μακριά από το σπίτι μας για να δείξουμε στις άλλες ομάδες ότι είμαστε δυνατοί και ότι μπορούμε να βελτιωθούμε. Δουλεύουμε σκληρά στο Κολόσσι για να έχουμε ένα καλό αποτέλεσμα".

Για το ξεκίνημα με Άρη: "Ξέρουμε πως δεν κάναμε το καλύτερο παιχνίδι που μπορούμε και δουλεύουμε σκληρά για να διορθώσουμε τα λάθη μας και να έχουμε καλύτερη απόδοση. Ξεκινήσαμε πριν καιρό την σεζόν και τώρα είναι ένα άλλο σημαντικό κομμάτι της σεζόν, να ξεκινήσουμε καλά στο πρωτάθλημα. Το πιο σημαντικό ήταν το τρίποντο και να ξεκινήσουμε καλά στην έδρα μας. Όμως ξέρουμε ότι πρέπει να βελτιωθούμε και δουλεύουμε σκληρά για να το κάνουμε".

Για τη φετινή ομάδα: "Είναι η τρίτη μου χρονιά εδώ και είδα πολλούς παίκτες. Φέτος είναι διαφορετικά από πέρσι γιατί άλλαξαν πολλοί ποδοσφαιριστές. Όμως ξεκινήσαμε καλά, υπάρχει ωραία ατμόσφαιρα στα αποδυτήρια και είμαστε σαν οικογένεια. Είναι πιο δύσκολο όταν αλλάζουν πολλοί παίκτες γιατί πρέπει να χτίσεις την ομάδα από την αρχή, όμως θα είμαστε μια από τις ομάδες που θα χτυπήσουμε και το πρωτάθλημα και το κύπελλο".

Για τον κόσμο: "Χρειαζόμαστε τη στήριξη του κόσμου μας γιατί με αυτούς δίπλα μας μπορούμε να δώσουμε περισσότερα".