"Ασταμάτητη στήριξη της ομάδας"

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ-Πανελλήνιος Σύνδεσμος Φιλάθλων Απόλλων 1982
Την ερχόμενη Κυριακή 30/08/15 η ομάδα μας αντιμετωπίζει στον πρώτο εκτός έδρας αγώνα την ε.ν.π στο Παραλίμνι. Η ΘΥΡΑ ΕΝΑ θα είναι όπως πάντα εκεί, πιστός ακόλουθος της ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΗΣ ΛΕΜΕΣΙΑΝΗΣ ιδέας.
Η αναχώρηση μας για το Παραλίμνι, θα γίνει από νωρίς στις 16:30 καθώς πριν την έναρξη του αγώνα θα γίνει κατάθεση στεφάνων στους τάφους των ηρώων Τάσου Ισαάκ και Σολωμού Σολωμού. Αφετηρία το οίκημα των ΔΥΤΙΚΩΝ ΠΡΟΑΣΤΙΩΝ στον Ύψωνα .
Στο γήπεδο πάμε όλοι με το μυαλό στο διπλό και σκοπός μας όπως πάντα τα 90 λεπτά σκληροπυρηνικής υποστήριξης του ΘΡΥΛΟΥ. Όλοι με άσπρη φανέλα και μπλε κασκόλ να κάνουμε το Παραλίμνι γαλανόλευκο στην πρώτη εκδρομή της χρονιάς!
Όπως πάντα θα υπάρξει pregame πάρτι το Σάββατο 29/08/2015 και θα διεξαχθεί στον Ύψωνα για όσους θέλουν να ζεσταθούν από την προηγούμενη σε ΑΠΟΛΛΩΝΙΣΤΙΚΟ κλίμα ! Η προπώληση των εισιτηρίων συνεχίζεται για τα μέλη του ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ. ΑΠΟΛΛΩΝ.
Υ.Γ: Ο σκοπός του οπαδού στο γήπεδο είναι η ασταμάτητη στήριξη της ομάδας και όχι η μουρμούρα!
Υ.Γ1: Οι εγγραφές μελών στον ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ. ΑΠΟΛΛΩΝ συνεχίζονται, όλοι κοντά στηρίζουμε τον σύνδεσμο, την ΘΥΡΑ ΕΝΑ και τα καλύτερα έρχονται!