Με αλλαγές για το... διπλό (Ανοικτό το OfficialStore)

Με αλλαγές στο αρχικό σχήμα αναμένεται να παρατάξει την ομάδα σήμερα (19:00) στο «Τάσος Μάρκου» και κόντρα στην Ένωση, ο Πέδρο Εμάνουελ.

Ο τεχνικός του Απόλλωνα, θέλει να παρουσιάσει το καλύτερο δυνατό σύνολο για να… αποδράσει από μια δύσκολη έδρα με το «διπλό», συνεχίζοντας νικηφόρα το πρωτάθλημα και… πιάνοντας στην κορυφή ΑΕΚ και Ανόρθωση, τις δύο ομάδες που μέχρι στιγμής έχουν το απόλυτο.

Κάτω από τα δοκάρια θα παραμείνει ο Βάλε, ενώ στην άμυνα ανοικτή είναι μία θέση. Φρέιρε και Χάιμε στο κέντρο της άμυνας και Ελίζιο αριστερά έχουν δεδομένη την θέση τους ενώ… παίζεται αυτή του δεξιού μπακ ανάμεσα σε Λόπες και Στυλιανού με τον πρώτο να γίνεται αλλαγή στα δύο τελευταία παιχνίδια με Καμπάλα και Άρη και γενικότερα να μην δείχνει σε καλή αγωνιστική κατάσταση.

Στην μεσαία γραμμή θα διατηρηθεί ο Γκουγιόν ενώ με αξιώσεις θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικεί ο Στογιάνοβιτς, ο οποίος θα πάρει την θέση ενός εκ των Άλεξ ή Σακέτι. Αν ο Εμάνουελ θελήσει ένα πιο επιθετικό κέντρο θα διατηρήσει τον Άλεξ, αν θελήσει ένα πιο αμυντικό, θα διατηρήσει τον Σακέτι.

Τέλος, στην επίθεση δεν αναμένεται να διαφοροποιηθεί η τριπλέτα Παπουλής, Πέδρο και Γκιέ, αν και ο Τουράμ συγκεντρώνει κάποιες πιθανότητες να βρεθεί στο αρχικό σχήμα.

Περιμένουν κόσμο

Δεν θα είναι μόνοι τους οι ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα, σήμερα στο Παραλίμνι. Αρκετοί φίλοι της ομάδας αναμένεται να… ταξιδέψουν από την Λεμεσό για να βρεθούν δίπλα τους, στηρίζοντας τις προσπάθειες τους. Η εκτίμηση που υπάρχει είναι ότι το μεγαλύτερο μέρος της ανατολικής αναμένεται να γεμίσει.

Ανοικτό σήμερα το Apollon OfficialStore

Το Apollon OfficialStore θα είναι ανοιχτό το πρωί της Κυριακής από τις 11:00 μέχρι τις15:00.Τα ταμεία στο Παραλίμνι θα ανοίξουν στις 17:30.