Παρουσίασε Herbalife (Φώτος)

Στην επίσημη παρουσίαση της Herbalife προχώρησε η διοίκηση του Απόλλωνα,με την συνεργασία των δυο πλευρών να έχει ξεκινήσει εδώ και καιρό.

Η Herbalife Ltd είναι παγκόσμια εταιρεία δικτυακού Marketing με προϊόντα διατροφής, αθλητικής διατροφής και προσωπικής περιποίησης. Η Herbalife διασφαλίζει την παγκόσμια αποστολή της «να αλλάξει τις ζωές των ανθρώπων» προσφέροντας τα προϊόντα της μέσω ενός δικτύου Ανεξάρτητων Μελών σε περισσότερες από 90 χώρες.

Στηρίζοντας έμπρακτα τον αθλητικό χώρο, η Herbalife έχει ήδη συνεργαστεί με σπουδαίους αθλητές και ομάδες σε παγκόσμιο επίπεδο. Οι επαγγελματίες του χώρου τους οποίους χορηγεί η Herbalife, χρησιμοποιούν τα προϊόντα της καθημερινά ώστε να ανταπεξέρχονται και στις πιο απαιτητικές συνθήκες. Μετά την LA Galaxy, τον Cristiano Ronaldo και άλλες ομάδες ανά τον κόσμο, τώρα ο Απόλλωνας Λεμεσού έρχεται να προστεθεί σε όσους επιτυγχάνουν κορυφαίες επιδόσεις με τη δύναμη των προϊόντων της Herbalife.

Ο Απόλλωνας, ένας από τους μεγαλύτερους ποδοσφαιρικούς συλλόγους της Κύπρου και η Herbalife, ηγέτης στον χώρο της αθλητικής διατροφής ξεκινούν μια πολύ σημαντική συνεργασία για την οποία και οι δυο πλευρές δηλώνουν ενθουσιασμένες.